Zašto Kate Middleton nikada ne nosi lak za nokte u javnosti?

24.10.2017.

Omiljena članica britanske kraljevske obitelji gotovo nikada nema nalakirane nokte, a ako ih nalakira, onda se radi o prozirnom, gotovo nevidljivom laku

Kate Middleton, supruga britanskog princa Williama, osim svojim istančanim modnim stilom, pažnju plijeni i besprijekornom beauty rutinom. Unatoč tome što se ne zna puno o sadržaju njezine kozmetičke torbice, jedno je sigurno – vojvotkinja od Cambridgea ne nosi upečatljive lakove za nokte.

Naime, prilikom pojavljivanja u javnosti, Kate se mora pridržavati posebnih pravila koje je navodno sastavila još kraljica Elizabeta II., a jedno od tih pravila kaže da je ženama u kraljevskoj obitelji zabranjeno nositi upadljive lakove jarkih boja i mogu koristiti samo prozirne.

Upravo zato, miljenica Britanaca obožava nježnu nude nijansu laka Essie pod nazivom “Ballet Slippers”, odnosno “baletne papučice”, koja se s lakoćom uklapa u njene dnevne ili večernje kombinacije. Zanimljivo je da isti lak koristi i vremešna kraljica Elizabeta II., također svojevrsna modna ikona.

Essie “Ballet Slippers” lak za nokte

Piše: B.P.
Foto: Press / Getty Images

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh