Najbolji jutarnji napitak za gubljenje kilograma!

25.03.2017.

Sigurni smo da će vas ovo iznenaditi!

Mnogi ljudi ne broje kalorije kada su u pitanju napitci, no začudili biste se koliko mogu biti štetni za naš, recimo struk!

Stoga, umjesto da krivo odabirete, započnite dan odmah sa zdravim napitkom koji će vam pomoći u gubljenju viška kilograma. Možda će vas iznenaditi… ali to je MLIJEKO!

Prema istraživanju dr. Kathleen M. Zelman, mlijeko i mliječni proizvodi su zapravo izvrstan odabir zbog visokog udjela kalcija. Postoje brojna istraživanja koja dokazuju da konzumiranje veće količine mlijeka ili drugih mliječnih proizvoda može pomoći kod mršavljenja.

No, to ne znači da smijete piti litre mlijeka, jer ono pak ima i visok sadržaj masnoća. Odaberite obrano mlijeko i low-fat opcije za jutarnji napitak za vitku liniju.

 

N. P.
Fotografija Getty Images

Pročitajte i...

Probali smo limunski detox i preporodili se!

Isplatilo se pet dana živjeti na soku od limuna, javorovog sirupa i kajanskog papra.

15 namirnica koje morate uključiti u svoju prehranu ako želite zdravo smršavjeti

Donosimo vam listu "supernamirnica" koje će vam pomoći u zdravom gubljenju kilograma , a istovremeno spriječiti kronične bolesti i povećati koncentraciju

Zašto u dijetu trebate uključiti celer?

Jeste li znali da celer sadrži tzv. negativne kalorije što znači da ih naše tijelo dok ga jedemo sagorijeva više nego što ih on sam ima?

Odlični recepti za detox vodu koja će vam pomoći na putu do ravnog trbuha

Ove kombinacije zdravih namirnica s vodom potaknut će vašu probavu, izbaciti toksine iz organizma i pomoći vam pri mršavljenju

10-minutni trening koji će vas riješiti viška blagdanskih kilograma

Samo 10 minuta vježbanja dnevno omogućit će vam cjelodnevno sagorijevanje masti i gubitak nekoliko kilograma u manje od dva tjedna

▲ Povratak na vrh