Mjesečni horoskop

 
Jarac21. prosinca – 19. siječnja

Jarac

Vaša lista zadataka je vrlo dugačka, ali vama ne smeta biti djelatnik mjeseca. Što više posla obavite, to ste uspješniji. Osim što ste učinkovitiji, imate i nekoliko dobrih ideja koje možete uspješno plasirati. Ono što danas izgleda nevjerojatno, sutra može biti realnost.

 
Vodenjak20. siječnja – 17. veljače

Vodenjak

Osjećate kako poslovna situacija postaje ležernija i fleksibilnija, a to je prilika koju nećete propustiti. Imate inovativne ideje kako unaprijediti poslovanje, motivirati suradnike i početi nove projekte. Vaša vizija budućnosti je dobra, ali izaberite pametan način prezentacije. Ne vole svi ozračje revolucije u zraku.

 
Ribe18. veljače – 19. ožujka

Ribe

Život je lijep, a još je ljepši kada ga ispunite lijepim. Romantična putovanja, gurmanske večere s prijateljima, šoping bez zadrške, svjetlucavi nakit, nova poznanstva – sve je to dio bajke koju živite. Jedini trenutak kada ćete morati skinuti ružičaste naočale je brutalna realnost na vašem bankovnom računu.

 
Ovan20. ožujka – 19. travnja

Ovan

Kada vam nedostaje malo znanja ili sreće, sve nadoknađujete beskrajnim samopouzdanjem. Snaga kojom vjerujete u svoje sposobnosti jednostavno je zarazna pa nećete imati problema s okupljanjem i vođenjem tima. Dobro zapamtite tko je na vašoj strani kad je najteže, to su vaši suradnici na duge staze

 
Bik20. travnja – 20. svibnja

Bik

Spori ste i zamišljeni pa vam nikako ne odgovara kada vam netko ili nešto poremeti svakodnevnu rutinu. Možda je upravo promjena navika ono što će pogurati vašu statičnu karijeru. Prihvatite nova iskustva pa ćete vidjeti kamo vas vode.

 
Blizanci21. svibnja – 20. lipnja

Blizanci

Vaš interes više nije jedini pokretač vaše karijere. Počeli ste razmišljati o općem dobru i što možete učiniti za ljude i svijet oko sebe. Postanete li borac za viši cilj, nitko vas neće moći sustići u retorici i energiji. Sviđa vam se osjećaj da ste barem malo promijenili stvari nabolje

 
Rak21. lipnja – 22. srpnja

Rak

Ovo je vaš mjesec kreativnosti i promjene, zato ga dobro iskoristite. Imate viziju kako biste mogli unaprijediti svoje poslovne odnose, ali ne budite sramežljivi kad se budu dijelile zasluge. Vrijeme je da izađete u prvi plan i pokažete što možete i znate.

 
Lav23. srpnja – 22. kolovoza

Lav

Volite biti u središtu pozornosti i neumorni ste kada se borite za svoj cilj. To je pomalo zamorno u privatnom životu, ali vas na poslu može daleko odvesti. Uložit ćete svu energiju u ostvarenje jednog projekta. Pripazite tu i tamo na svoje ponašanje jer cilj ne opravdava uvijek sredstvo.

 
Djevica23. kolovoza – 22. rujna

Djevica

Imate vrlo dobre i inovativne ideje, a ovaj put imate i jedinstveni tim. Imat ćete podršku, ali prije svakog velikog poteza dobro razmislite. Mogla bi vam se previše svidjeti sva ta moć, a tada je lako izgubiti perspektivu. Prizemljite se i prvo dobro sagledajte stvarnost. Mrzit ćete se ako preskočite razum i objektivnost u donošenju važnih odluka.

 
Vaga23. rujna – 22. listopada

Vaga

Iako vam se ponekad čini da svemir nije na vašoj stani, istina je upravo suprotna. Imajte povjerenja u sebe i svoje sposobnosti, izvući ćete najbolje iz sebe kada to bude potrebno. Bavite li se trgovinom ili nabavljate nešto važno i skupo, cjenkat ćete se kao najvještiji istanbulski trgovac.

 
Škorpion23. listopada – 21. studenoga

Škorpion

Imate vrlo ambiciozne planove za nastavak karijere i nitko i ništa vam ne može stati na put. Vrlo ste precizni, odlučni i jako dobro znate što želite. Vaša energija je probitačna i nezamjenjiva, ali okrenite se malo oko sebe. Samo ste korak od sebičnosti, a ne želite putovati prema vrhu potpuno sami i bez podrške.

 
Strijelac22. studenoga – 21. prosinca

Strijelac

Okolnosti se slažu u vašu korist pa je šteta da ne iskoristite povoljnu priliku. Dolazi vaše vrijeme kada ćete se oporaviti od zamorne prošlosti, putovati, kupovati lijepe stvari i pomagati dobrim ljudima. Budućnost izgleda više nego dobro, samo se treba okrenuti u pravom smjeru.

Tekst: Sunčana Rubić
Ilustracija: Ana Androić Knežević

▲ Povratak na vrh