97-godišnjakinja Iris Apfel potpisala ugovor s modnom agencijom sestara Hadid

04.02.2019.

IMG Models odsad surađuje s modnom ikonom

U razgovoru s WWD-om Iris Apfel objasnila je da je ugovor s agencijom nova faza u njezinom životu: „Nikada prije nisam imala pravog modnog agenta. Ja sam jedna od onih djevojaka koje su sve uvijek radile same. Nisam namjeravao postati slavna – život me nije pripremio za to.”, izjavila je Iris.

 

 

Tommy Hilfiger je upoznao Iris sa izvršnim direktorom IMG Modelsa, koji zastupa interese sestara Hadid, Kaie Gerber, Ashley Graham, Else Hosk i mnogih drugih poznatih modela. Glavni izvršni direktor najpoznatije agencije na svijetu ne štedi komplimente: “Iris osobnim primjerom dokazuje da su godine samo broj. One ne definiraju osobu.”

 

 

Također treba uzeti u obzir da Iris već od ranije ima ugovore s velikim modnim brendovima kao što su Kate Spade, MAC Cosmetics i Le Bon Marché.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Off-Duty stil: Kaia Gerber

Streetstyle poznatih modela

Bella Hadid ima dvojnicu među supermodelima. Znate li o kome se radi?

Iako su mnogi već prije tvrdili da nevjerojatno nalikuju, kad su se Bella Hadid i Carla Bruni prije nekoliko srele na tulumu u Cannesu, svima nam je postalo jasno koliko doista liče

10 inspirativnih citata Iris Apfel o životu i stilu

Legendarna Iris Apfel žena je koja svijet inspirira svojim stilom, ali i znanjem i mudrošću

I legendarna Iris Apfel je dobila svoju Barbie lutku

Kao da izložba u Metu i dokumentarac Alberta Mayselsa nisu bili dovoljni, Iris Apfel je dobila još jedno priznanje - vlastitu Barbie lutku

Gisele Bündchen ima 16-godišnju dvojnicu!

Društvene mreže su nam podarile još jednu zvijezdu - najnoviju dvojnicu Gisele Bündchen kojoj je tek 16 godina

▲ Povratak na vrh