Ako još nemate dejt za Valentinovo, možda uz pomoć ovih torbi-talismana pronađete ljubav!

03.02.2020.

Divne torbe pariško-španjolskog brenda Heimat Atlantica!

Brendovi često svojim proizvodima pridaju razne posebne moći – s njima ćete biti više cool, stylish ili ćete se u njima jako udobno osjećati. No, nijedan brend dosad nije obećao pomoć u traženju prave ljubavi! Naime, brend Heimat Atlantica, s bazom u Parizu, čije divne pletene torbe izrađuju lokalne majstorice iz područja blizu obale Atlantika- Sjeverne Španjolske i Portugala, postao je poznat po svojoj HEIMAT TALISMAN torbi, koja ne samo da je prelijepa te pomaže očuvanju lokalnih tradicija, nego ima i dodatnu svrhu- da zaštiti i pomogne u pronalasku prave ljubavi svakome tko ju posjeduje.

Brend je osnovala Španjolka Monserrat Alvarez, rodom iz A Coruñe, a s trenutnim prebivalištem u Parizu, gdje je i trenutna baza ove modne marke. Sve torbe brenda kombinacija su tradicionalnih pletenih portugalskih košara, ukrašenih detaljima od Sargadelos porculana i ručno obrađene kože. Upravo taj  porculanski ukras služi kao svojevrsni talisman- naime po staroj  Galicijskoj tradiciji talismani su imali magičnu moć te su štitili one koji su ih nosili, ovisno o želji, te im donosili sreću u ljubavi, novcu ili čast.Svim torbama su zajedničke jarke boje te ručna izrada, a dolaze u različitim veličinama i formama- od manje duguljaste Cupid torbe do većih torbi u obliku kovčežića poput modela Amor.

Vjerovali ili ne u moć talismana da vam ispune želje i donesu sreću i zaštitu, torbe će vas svakako osvojiti svojim šarmantnim dizajnom te spojem tradicije i modernog izričaja.Ako ste se i vi zaljubili u ove šarmantne torbe možete ih naći na webshopu brenda, kao i u multibrand online trgovinama poput Matches Fashiona. Cijene kreću od 200 eura, što i nije velik iznos, pogotovo ako stvarno sretnete pravu ljubav!

Piše: J.R.

Fotografije: Heimat Atlantica

Pročitajte i...

Outfiti za vašu gornju polovicu za #WFH video konferencije

Gore košulja, a ispod stola čupave papuče!

Znamo da je ljeto još daleko, ali Reserved ima nekoliko zbilja divnih badića

Pronašli smo nekoliko modela zbog kojih se veselimo ljetnim danima

Massimo Dutti ima zbilja predivnu kolekciju za toplu sezonu

A prati ju i romantična kampanja koja priziva ljeto

10 bijelih košulja koje ćete nositi cijelo vrijeme

Najljepše bijele košulje s high end i high street potpisima

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

▲ Povratak na vrh