Ako volite The Attico ili Rotate, obožavat ćete i ovaj novi brend

18.11.2019.

Nova modna marka party haljina taman za sezonu božićnih partija!

Ako vam prvu kolekciju nakon one diplomske otkupi jedan od vodećih svjetskih multibrand butika i webshopa, onda morate znati da ste uistinu na dobrome putu!

Upravo to se dogodilo Lieselot Elzingi, nizozemskoj pjevačici i performerici, ujedno dizajnerici brenda nazvanog jednostavno Elzinga, po njezinom prezimenu. Naime, kolekcija koju je predstavila na završnoj reviji studija modnog dizajna na amsterdamskom Gerritt Rietveld Academie, privukla je pažnju upravo Matches Fashiona, koji je kolekciju u nadopunjenoj verziji nedavno počeo prodavati na svome webshopu te dućanima u Londonu.

Velika je to stvar za ovo dosad nepoznato ime, ravnopravno stajati uz bok drugim imenima koje podržava Matches, govorimo o dizajnerima poput Guccija ili Prade, pa smo i mi svakako odlučili zapamtiti ovo novo modno ime, te istražiti u čemu leži privlačnost brenda!

Zašto je dakle veliki Matches pružio šansu ovome mladome brendu?

Pomalo slične estetike poput one trenutno superpopularnih brendova party cura, The Attico ili Rotate Birger Christensen, i Elzinga nudi kratke seksi haljine voluminoznih rukava. No, dok su haljine ova dva brenda uz to što su seksi, ujedno i elegantne i rafinirane, Elzingini komadi posjeduju više  rockerski underground štih. Kao da su buntovne sestre spomenutih brendova.

Razlog tome je drugo zanimanje dizajnerice, pa su kreacije inspirirane elektricizmom live nastupa, što se očituje kroz teatralnost samih kreacija- ovdje su uzorci i boje vrlo „in your face“, baš za one koje se na svakom partiju žele naći u centru pozornosti!

Ako vam tirkizni leopard print, neoski zelena ili crni vinil ne izazivaju strah, već u vama bude poriv da upravo tako nešto što prije navučete na sebe, onda  svakako obratite pažnju na ovaj brend kada budete razmišljali što odjenuti na te brojne partije i evente što nam nudi nadolazeća blagdanska sezona! Mi znamo da su mnogi komadi kolekcije već na našoj party Wishlisti!

Piše: J.R.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Još jedan popularni highstreet brend uvodi dostavu u Hrvatsku

Od travnja se redovito možemo častiti Arket komadima

Nova kolekcija & Other Stories sadrži sve najvažnije trendove godine

Cijeli sezonski shopping možete obaviti na jednom mjestu

ELLE edit: Inspirirale smo se divnim rasparenim naušnicama s Dior i Schiaparelli couture revija

Zavirile smo u najdraže webshopove i pronašle najljepše komade

Inspirirani lookom Lucy Boynton odjednom želimo nositi leopard print

Pronašli smo najbolje komade iz trgovina dostupnih na hrvatskom tržištu

Ovo su naši najdraži komadi s Acne studios sniženja

Neke od najboljih Acne komada dočekali smo i na sniženju!

▲ Povratak na vrh