Alexander Wang proslavio deset godina uspjeha

13.09.2015.

Mladi američki dizajner uspio se nametnuti na svjetskoj sceni produciranjem poželjne mode, a njegova nova, slavljenička kolekcija jednako je atraktivna

Premda njegova vladavina u francuskoj modnoj kući Balenciaga dolazi kraju, čini se kako je Wang fokusiraniji no ikad. Barem kada je riječ o njegovom brendu, koji već deset godina iz New Yorka vlada svijetom.

 

Alexander Wang

 

 

Uz pomoć svojih mecena – prvenstveno utjecajnijih modnih urednica koje obožavaju njegov rad – i sve sile modela koji se kunu u njegove kožne jakne i haljine, Wang je uspio preživjeti na turbulentnoj modnoj sceni te se nametnuti kao jedan od ponajboljih.

 

Alexander Wang

 

 

Kolekcijom za sezonu proljeće/ljeto 2015., koju možete pogledati u našoj galeriji, uspio je sumirati najbolje od svog dosadašnjeg rada, kombinirajući casual stil i večernju modu, s dozom stava i drskosti.

Opuštene hlače na prugice u novoj sezoni kombinira s jednostavnim, bijeli crop topom, koji je i dalje popularni komad u brojnim kolekcijama, dok večernjim haljinama naprosto izaziva brzinski odlazak na Net-A-Porter…

Fotografije: Imaxtree

Preporučujemo

Pročitajte i...

Bella Hadid i rođendanska proslava za pamćenje!

Kako je supermodel proslavio 23. rođendan?

Najmekši accessoire: jastučasti trend cipela i torbi

Za najudobniju jesen koju možemo zamisliti

Balenciaga lansirala novi trend torbi na PFW...

... i podigla modno osviještene obrve

Koje ćemo boje svi nositi na proljeće?

Veliki trend na revijama u New Yorku i Londonu!

▲ Povratak na vrh