Balenciaga prodaje torbicu za bocu s vodom koju si rijetko tko može priuštiti

30.07.2019.

Odjednom nam držati bocu u ruci i nije tako teško...

U nadi da niste već odvojili pozamašnu svotu za jednu od Jacquemusovih ‘Chiquito’ torbi, izvještavamo kako je Balenciaga upravo predstavila još jedan mikro modni dodatak za koji nitko nije znao da nam treba… a možda i ne treba?

 

 

Modni dodatak pariške modne kuće stigao je putem interneta kako bi zadovoljio naše potrebe za nošenjem pametnog telefona ili boce s vodom u posebnoj torbici – elegantna nadogradnja torbe za posao. Mogla bi se pokazati korisnim, iako skupocjenim načinom da ne zaboravite uzeti sa sobom kavu u termosici, jer sama stvar košta 5 tisuća kuna, a tko bi zaboravio na tako nešto.

 

 

To nije prvi pomalo drski dizajn kreativnog direktora Demne Gvasalija. Naime, ne tako davno Balenciaga je predstavila Arena Extra-Large Shopper Tote Bag, torbu koja ima zadivljujuću sličnost s mnogo jeftinijim Ikea shopperom. Francuska luksuzna marka tražila je nevjerojatnih 11 tisuća kuna u usporedbi s Ikeinim shopperom koji košta tek 20 kuna. Razlog je zasigurno kako bi naveli kupce da koriste torbe za višekratnu upotrebu umjesto plastičnih vrećica, zar ne?

 

Torbica za bocu s vodom ukrašena je logotipom i dizajnirana tako da imitira shopper torbu. Dostupna je u bijeloj, crnoj i sivoj boji, i ubrzo će stići na službenu stranicu marke, ako vam se plaća ovog mjeseca baš i ne troši na račune, jer nema detalja do modnog detalja. Nek ide život…

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Futuristički modeli u najnovijoj kolekciji Diesel satova

Odvažan i buntovan, Diesel ne slijedi trendove - on ih stvara

Balenciaga nagovještava apokalipsu

Uz pomoć mladog Švicarca

Balenciaga nam daje modnu lekciju iz slojevitosti

Glavni trendovi sezone u jednoj kolekciji

Kuća Lancel ove jeseni ne prestaje s iznenađenjima

Nakon linija CLIC,ROMANE,CHARLIE CHIC, na red je došla i linija IZY de Lancel

Lancel torba Ninon za žene koje vole život!

Lancel slavi život svake prave i istinske Parižanke

▲ Povratak na vrh