Cara Delevingne u Dioru je stil koji bi rado nosili svaki dan!

19.09.2019.

Britanski model u novoj modnoj priči

Otkako je najavila kako se planira više posvetiti svojoj glumačkoj karijeri, poznati britanski model Caru Delevingne rijetko smo viđali u modnim kampanjama. Radi li se o rijetkom ponovnom izletu u modne vode ili se Cara odlučila vratiti modelingu i ostaviti glumu postrance, još ćemo vidjeti.

 

 

Supermodel Cara Delevingne pojavila se, kao zaštitno lice, ranije ove godine u kampanji za Dior Makeup’s Dior Addict Stellar Shine ruževe, a sada je (kao rezultat evidentno dobre suradnje) odlučila krasiti fotografije nove kampanje renomirane modne kuće Dior za kolekciju namijenjenu sezoni jesen/zima 2019.

 

Kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri za novu se kolekciju inspirirala britanskom supkulturom iz pedesetih godina prošlog stoljeća Teddy Girls, a kolekcija odiše britanskom punk estetikom u retro stilu uz, naravno, neizostavan dašak elegancije.

 

 

Cara Delevingne za Chiuri je bila logičan izbor. Odvažnost i buntovnost kojom Cara zrači sjajno su se spojili s cool vibrom nove kolekcije za hladnu sezonu, a mi se nadamo da ćemo Caru nakon ove kampanje češće viđati na modnim stranicama!

Piše: T.L.
Fotografije: Dior

Pročitajte i...

Ovaj kozmetički proizvod potpuno nepravedno zanemarujemo

Jedini proizvod koji bi nam zimi trebao biti važniji od balzama za usne

Dior ima sjajnu kolekciju za putovanje sa stilom

Kolekcija putnih torbi pariške modne kuće

ELLE edit: Inspirirale smo se divnim rasparenim naušnicama s Dior i Schiaparelli couture revija

Zavirile smo u najdraže webshopove i pronašle najljepše komade

▲ Povratak na vrh