Carla Bruni se pita: “Što je to ljubav?”

15.11.2019.

Ricardo Tisci uposlio je bivšu prvu damu Francuske

Ricardo Tisci oblikuje estetiku ikonične britanske modne kuće Burberry već nekoliko sezona. Polako, ali sigurno, Tisci je svoj kreativni potpis stopio s bogatom Burberryjevom ostavštinom kreirajući stil koji pristaje modernom čovjeku koji u svom izričaju nastoji zadovoljiti estetiku, ali da pritom ne žrtvuje udobnost.

 

Dokaz tome je i nova blagdanska kampanja kuće Burberry koju su svojim objektivima snimili Mert i Marcus, a koja na fotografijama prikazuje različiti spektar osobnosti. Na tragu blagdana koji nas uvijek zaogrnu nekom posebnom vibrom zajedništva, Burberry u fokus svoje nove kampanje stavlja upravo ljubav. Na vizualima se pojavljuju neka poznata lica poput Carle Bruni i Fran Summers, a tu su i brojni kreativci i modeli poput Mahmooda, Ikrama Abdi Omara i Boychilda. Kampanju prati i fashion video koji prikazuje modele kako plešu na ikoničnu stvar Deee-Litea “What Is Love?”.

 

 

“Želio sam preispitati ideju zajedništva kao i percepciju onoga što danas znači ljubav”, izjavio je Tisci povodom izlaska kampanje te je dodao: “Za mene je ovo pravi duh blagdana, moje najdraže vrijeme u godini – vrijeme kada mogu na trenutak stati i ujediniti se s onima koji me čine sretnim, gdje god se u tom trenu nalazio.”

Piše: T.L.
Fotografije: Burberry

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh