Četiri pripadnice kraljevske obitelji nosile reviju kuće Dolce&Gabbana

26.02.2018.

Domenico Dolce i Stefano Gabbana su u subotu predstavil isovju najboniju kolekciju i još jednom svima pokazali da igraju isključivo po vlastitim pravilima

Kontroverzan dvojac Dolce&Gabbana, u subotu su za publiku milanskog Tjedna mode pripremili još jedan spektakl. Prikazali su kolekciju za jesen 2018. godine, ali i još jednom pokazali da ne planiraju igrati prema pravilima svijeta mode. Tako su torbice na njihovoj reviji ove sezone nosili dronovi, a umjesto djece slavnih glumaca odjeću su nosile pripadnice kraljevske obitelji.

Bile su to Kitty Spencer i tri sestre iz obitelji Manners. Lady Kitty Spencer je 27-godišnja nećakinja princeze Diane koja se već pojavljivala u D&G kampanjama, dok su sestre Manners kćeri vojvode i vojvotkinje od Rutlanda. Sestre Manners inače se nazivaju britanskim sestrama Kardashian, a reviju su u subotu nosile najstarija Lady Violet Manners, zatim Lady Alice Manners koja je inače i kolumnistica i manekenka, te najmlađa Lady Eliza Manners koja se bavi pjevanjem. U nastavku pogledajte što su slavne pripadnice kraljevske obitelji nosile na reviji i kako su to obilježile na svojim Instagram profilima.

Dolce diamonds @dolcegabbana @stefanogabbana #DGSecretsDiamonds #MFW

A post shared by Alice Manners (@mannersalice) on Feb 25, 2018 at 2:13pm PST

Piše: N.B.
Foto: Profimedia / Instagram

Pročitajte i...

Outfiti za vašu gornju polovicu za #WFH video konferencije

Gore košulja, a ispod stola čupave papuče!

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

Stilska inspiracija: Irene Kim

Multitalentirana influencerica, manekenka i dizajnerica

Stilska inspiracija: Taylr Anne

Wellness i modna blogerica s opuštenim kalifornijskim stilom

Divna inicijativa iz kuće Alexander McQueen

Vjetar u leđa mladim talentima

▲ Povratak na vrh