Chanel bez Karla Lagerfelda?

23.01.2019.

Prvi put u gotovo 40 godina Karl Lagerfeld nije bio prisutan na Chanel couture reviji u Parizu

Chanel couture revija svakako je najbitniji i najuzbudljiviji trenutak svakog tjedna visoke mode i jedva čekamo kakve će kreacije i megalomanske setove osmisliti genijalni Karl Lagerfeld.

Posljednja revija bila je očekivano dobra i zaljubili smo se u pastelne kostime od tvida, bijele pernate komade, veličanstvene haljine ukrašene floralnim detaljima i mediteransku kulisu koja je savršeno upotpunila kolekciju, ali sve je palo u drugi plana kada se na kraju revije nije pojavio Karl Lagerfeld već Virginie Viard, voditeljica kreativnog studija Chanela s kojom Karl godinama blisko surađuje.

U službenom priopćenju za medije Chanel je objavio kako je Karl jednostavno umoran i nije se mogao pojaviti na reviji, a to je otvorilo pitanje o kojemu modni stručnjaci ni ne žele razmišljati – “Što će se dogoditi s Chanelom nakon Karla?” . Iako bismo voljeli da Karl postane besmrtan i dizajnira Chanel kolekcije zauvijek, vrijeme je da prihvatimo činjenicu da ćemo u ovoj ulozi uskoro vidjeti nekog drugog.

Što vi mislite, kakva je budućnost Chanela nakon Karla Lagerfelda, možete li zamisliti nekoga tko bi bio dostojni nasljednik jedne od najvećih legendi našeg vremena?

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

20 bijelih haljina stvorenih za proljeće

Prozračni komadi kao stvoreni za sunčane dane

Trendseterice obožavaju haljine otvorenih leđa

Trend koji planiramo nositi cijelo ljeto

Zbog ove kolekcije želimo nositi cipele neonskih boja već danas

Cipele koje su osvojile srca Jennifer Lopez i Olivije Culpo!

30 savršenih mini suknji iz aktualne ponude

Trend koji obožavamo ovoga proljeća

▲ Povratak na vrh