Clox predstavlja novu kolekciju torbica i ruksaka

24.05.2016.

Nakon uspješnih kolekcija salonki s funkcionalnim satovima, Clox predstavlja prve kuku torbice!

Clox je brand asesoara koje povezuje univerzalna priča o vremenu, pa tako predstavlja prvu kolekciju Clox torbica inspiriranu starim zidnim kuku satovima.

6CuckooTimeCollection6web

 

Kolekcija se sastoji od tri pismo torbice i tri ruksak-torbice koje su dizajnirane pomalo ikonistički. Jedan sat ističe brojčanik za rimske brojeve, drugi otvor za ku-ku pticu koja izlazi na svaki puni sat, a treći model pokazuje kružnicu – mjesto za kazaljke.


Kuku ptica inspiracija je ove kolekcije i ona nam donosi slobodu od vremena tako da torbice osim što oblikom podsjećaju na zidne satove nemaju kazaljke i ne pokazuju vrijeme. Nekada je dobro osloboditi se od pojma vremena i prepustiti se onome što radimo, koliko god da to trajalo.

Ana Radišić – urednica, voditeljica i novinarka, model je nove Clox kampanje. Savršena Clox djevojka koja živi užurbanim životom, nije fokusirana samo na jednu stvar u životu nego uspjeva uskladiti posao, prijatelje, obitelj, ali ono što je najvažnije to je žena koja drži do sebe, radi na sebi intelektualno, tjelesno i duhovno.


U ovoj kolekciji Ana u isto vrijeme predstavlja svoju stranu odrasle i ozbiljne žene, ali i drugu stranu male razigrane djevojčice – koja nas treba podsjetiti kako smo u djetinstvu lako zaboravljali na vrijeme i prepuštali se igri.


Clox torbice mogu se kupiti na: http://clox.hr/hr/shop/

 

 

Photography & creativity: Mia Marić

Model & inspiration: Ana Radišić

Make up & art: Petra Sever

Hair & color expert: Ivy’s Hair Studio

Special guest: Cuckoo Bird

Preporučujemo

Pročitajte i...

Najzanimljivije torbice s ulica svjetskih metropola

Kakve modne dodatke ove sezone vole trendseterice?

25 torbica stvorenih za nadolazeću party sezonu

Donosimo vam najbolje party torbice iz aktualne ponude!

Balmain cipele koje će celebrityji obožavati

Friško s pariške piste stižu cipele budućnosti

▲ Povratak na vrh