Daphine – damska elegancija pokorila London

07.01.2019.

Novi londonski brend nakita koji je potpuno osvojio Instagram

Čista, nepatvorena elegancija koja vibrira u svoj svojoj jednostavnosti i ženstvenosti. U svega nekoliko riječi možemo opisati Daphine.Novi londonski brend nakita
 u rekordnom se roku uselio na fotografije brojnih modnih insajderica i Instagram influencerica čineći njihove odjevne kombinacije još posebnijima.

Prijateljice Damasia Ball i Philippine de Follin osnovale su Daphine u Londonu 2017. godine, a ujedinila ih je zajednička sklonost perfekcionizmu koji se krije u detaljima te ljubav prema jednostavnom dizajnu koji priča priču kao i želja da kreiraju nakit koji će biti suputnik u svim onim lijepim, nezaboravnim životnim trenutcima.

Daphine teži kreiranju klasičnih, bezvremenskih modnih dodataka koji ne izlaze iz mode nakon jedne sezone zbog čega dizajnerice nadahnuće u kreiranju pronalaze u nekim drugim, davnim erama te u načinu na koji su nakit nekoć nosile njihove bake i majke koje godinama nisu s vrata skidale omiljenu ogrlicu ili prsten koji je tako postao njihovim zaštitnim znakom.

Sav nakit s Daphine potpisom ručno je rađen u gradu Jaipuru na sjeveru Indije, mjestu poznatom po dugogodišnjoj tradiciji izrade i dizajniranju nakita. “Orijentirane smo na direktnu suradnju s lokalnim majstorima čija strast i posvećenost drže kvalitetu na najvišoj mogućoj razini. Također, to nam omogućava da cijene držimo u razumnim granicama što s održivom proizvodnjom i etičkim standardima čini vrh naših prioriteta”, govore dizajnerice čiji nakit obožavaju influencerice poput Monikh Dale i Bettine Looney.
Daphine u svojoj ponudi ima naušnice, ogrlice, prstenje i narukvice većinom izrađene od zlata, a svaki komad izgleda toliko elegantno i posebno da će biti posve lako osjećati se poput hollywoodske dive. Svaki dan.

Piše: T.L.
Foto: Daphine

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako ovoga ljeta izgledati otmjeno u kratkim hlačama?

Pogledajte kako naše omiljene trendseterice kombiniraju kratke hlače ovoga ljeta

Samo ovaj brend može trendseterice dovući u McDonalds

Revija u pariškoj podružnici popularnog fast food lanca

▲ Povratak na vrh