Divna kolekcija u zemljanim tonovima s potpisom mlade dizajnerice

29.11.2019.

Nova kolekcija s potpisom Marijane Cigić

Nakon što je 2017. godine sa svojom kolekcijom Chorba odnijela pobjedu na natjecanju za mlade dizajnere Fashion Incubator u Osijeku, Marijana Cigić napravila je malu pauzu da bi se sada vratila s novom modnom pričom koja osvaja već na prvi pogled.

Najnovija kolekcija talentirane mlade dizajnerice sačinjena je od toplih zemljanih tonova i odjevnih komada stvorenih za jesenske dane. Posebnu pažnju privlače fantastični baloneri interesantnih krojeva i spojeva materijala, a kolekciju kompletiraju i suknje, hlače, topovi i haljine koji zajedno tvore divne odjevne kombinacije, nenametljive, a opet stilski divno usklađene, osmišljene da razbijaju sivilo odjeće koju smo skloni nositi u hladnoj sezoni.

Dizajnerica se u kreiranju poigrala blokovima boja koji stvaraju dojam razigranosti, dok su krojevi opušteni i odmaknuti od tijela tako da kolekcija stvara dojam opuštenosti, ležernosti i udobnosti, upravo ono što želimo od odjeće koju nosimo u hladnim i tmurnim jesenskim danima. Fotografije kampanje za Marijaninu novu kolekciju potpisuje talentirani fotograf Denis Butorac, u ulozi modela našle su se Dunja Ercegović i Josipa Čerkez, make-up potpisuje Matea Čuljak, a za stylinge je zaslužna Kristina Krstačević.

Foto: Denis Butorac

Piše: T.L.

Preporučujemo

Pročitajte i...

Minimalistička elegancija u novoj kolekciji Ana Marije Ricov

Fantastična nova kampanje zagrebačke dizajnerice odaje počast minimalizmu

Što je najdraži accessoire Jennifer Lopez?

J.Lo postaje zaštitnim licem jednoga od svojih najdražih brendova

Dva super-poznata brenda predstavljaju zajedničku kolekciju!

Kad se udruže Victoria’s Secret i For Love & Lemons

▲ Povratak na vrh