Avangardni Phillip Lim

01.12.2013.

Američki dizajner predvodnik je nove generacije modnih vizionara koji ne robuju trendovima

Modna linija 3.1 Phillip Lim ima jasno definiran identitet, smatra Alice Wong, izvršna direktorica tvrtke ImagineX koja se bavi distribucijom luksuzne robe na kinesko tržište.

“Iza brenda 3.1. Phillip Lim stoji dizajner iznimna duha. Njegova odjeća odražava snažan stav koji ne ovisi o promjenjivim trendovima, što predstavlja osvježavajuću novost na azijskom tržištu”, Alice je izjavila za WWD.

“Luksuzni potrošači evoluiraju. Više im nije važan status brenda i roba s logom nego diskretna ekspresija njihova individualnog stila. Phillip je predvodnik nove generacije dizajnera koji imaju takav pristup.”

Phillip Lim

Američki dizajner Phillip Lim

Američki dizajner azijskog podrijetla nedavno je otvorio prvi butik u Kini, a Alice ističe da izgled i dojam koji ostavlja njegov dizajn trenutno odgovaraju sve probirljivijem azijskom tržištu.

Phillip je otvorio butik i u Londonu, a iduće godine planira otvoriti još jedan jer je britanska prijestolnica prirodan izbor za proširenje uspješnog modnog brenda.

“London je oduvijek bio gostoljubiv. Željeli smo biti sigurni da smo na pravome mjestu u pravo vrijeme”, izjavila je Wen Zhou, izvršna direktorica i suosnivačica linije 3.1 Phillip Lim.

© Cover Media, Imaxtree.com

Pročitajte i...

Influencer Justine Dbn leaps off a curb in white bell bottoms outside Courreges Spring/Summer 2019 during Paris Fashion Week in Paris, France on September 26, 2018.

Kako je WhatsApp postao naš osobni kupac

Chat vodi u budućnost e-kupovine

Koja je formula uspjeha luksuzne mode?

Trgovci luksuzom svoj rast već godinama temelje na osvajanju novih tržišta. Ipak, čini se kako spomenuta taktika više nije tako pouzdana pa su se mnogi našli u problemima

I mi bismo se odmarali na najluksuznijem otoku na svijetu

Uf, nema ništa ljepše od odmora na egzotičnim destinacijama, zar ne? A ovaj otok ima i svog privatnog mađioničara

Ekstravagantni životni stil uništava Johnny Deppa

U javnost su procurile informacije koje otkrivaju koliko glumac novaca troši na luksuzni stil života

Kako kupuju ultrabogati?

Ultrabogati su i ultrazahtjevni, a najviše od svega vole se osjećati ultraposebnima

Luksuzni dom Kevina Costnera

Kevin Costner prodaje luksuzni dom

Velebna nekretnina prodaje se za četiri milijuna dolara

▲ Povratak na vrh