Tko je nova dizajnerica muškog nakita u ateljeu Dior Homme?

22.08.2018.

Obožavaju je Rihanna, Bella Hadid i Gilda Ambrosio

Muški tjedan mode u Parizu ovog je lipnja donio dvije važne premijere – Virgila Abloha na čelu Louis Vuittona i Kim Jonesa na čelu Diora. No, kada se nakon uspješne revije krenuo nakloniti publici, novi kreativni direktor muške Dior linije sa sobom je poveo još jedno nepoznato lice.

Praćen aplauzom, Jones je iz backstage-a istrčao ruku pod ruku Yoon Ahn, svojom novom dizajnericom muškog nakita i bliskom prijateljicom iz vremena kada su oboje bili tek klinci s velikim modnim snovima. Dizajnerica koju na Instagramu između ostalih prate Rihanna, Bella Hadid i Gilda Ambrosio je rođena u Koreji, kao mala s obitelji  je preselila u Ameriku i odrasla u Seattleu u zlatno doba grungea na prijelazu osamdesetih i devedesetih godina.

Nakon studija grafičkog dizajna u Bostonu, gdje je upoznala svog budućeg supruga, oboje sele u Tokyo i pokreću Ambush, brend kojim su vrlo brzo zaludili japansku hip-hop scenu. Uskoro ih je uočio i Kanye West koji je sredinom dvijetisućitih na jednom od svojih nastupa isfurao upravo Ambush POW! lanac. To je bilo dovoljno da se mediji i reperovi fanovi počnu raspitivati o brendu i da Yoon Ahn i njen Ambush postanu instantni hit na hip-hop sceni.

Kanye i Yoon Ahn su otada često surađivali, a reper ju je uskoro upoznao s Virgilom Ablohom i Kim Jonesom, s kojim je Ahn ostala posebno bliska. Danas Ahn uspješno balansira vlastiti brend i Dior Homme Joaillerie i iskreno priznaje kako je pariški angažman za nju ispunjenje najluđih snova. „Još uvijek se nisam naviknula na to da danas radim s ljudima o kojima sam nekad čitala u modnim časopisima.“, izjavila je u intervjuu za portal SSENSE. „Zbog toga vjerujem u zakon privlačnosti te da ako nešto dovoljno jako želiš i naporno radiš da to dostigneš, to se na kraju i ostvari.“

Objavu dijeli HYPEBAE (@hypebae) Svi 10, 2018 u 10:32 PDT

Piše: Maja Karnik

Foto: Instagram/ @juksis_mag

Preporučujemo

Pročitajte i...

Šest trendova koji nas očekuju u 2019. kada su u pitanju sunčane naočale

Hoćemo li i u 2019. nositi mikro sunčane naočale u stilu 90-ih?

Ovih 10 odjevnih kombinacija je sve što vam treba ovog prosinca

Zanimljive zimske odjevne kombinacije koje morate isprobati

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski kao modna pozornica

Nova eNVy room kampanja ostavit će vas bez daha

Tko je Adut Akech?

Tko je djevojka koja je prije više od godine dana krasila hrvatsko izdanje ELLE-a, a nakon toga pokorila naslovnice najvećih magazina i najblještavijih modnih pista?

Počela su sniženja, a mi vam donosimo 20 dizajnerskih komada u koje se isplati uložiti

Je li moguće, popularne Chloé čizme snižene su čak 50%?

25 komada u Pantone boji za 2019. godinu

Na vrijeme se pripremite za koraljno proljeće!

▲ Povratak na vrh