Eksplozija u izlozima Bergdorf Goodmana

22.05.2015.

Umjetnik Donald Robertson postao je nezamjenjivo ime na modnoj sceni - saznajte zašto

Donald Robertson već je dugo omiljena Instagram inspiracija brojnih ljubitelja mode i umjetnosti i to sasvim opravdano. Jer kad se @drawbertson uhvati kista i raširi svoju lepezu neonskih boja, pomalo zaboravljena vještina modne ilustracije dobiva novu dimenziju.

 

Donald Robertson za BG 2

Donald Robertson za BG

 

Ne čudi stoga što je živahnim portretima Anne Wintour i Carine Roitfeld privukao pozornost modnih kuloara i 2014. osvojio nominaciju CFDA za Instagrammera godine. Iako mu je nagrada izmakla iz ruku, popularnost mu nesumnjivo raste i sve je više renomiranih brendova koji mu se javljaju za suradnju. Posljednji u nizu je Bergdorf Goodman u čijim se izlozima na Petoj aveniji odnedavno može naći djelić Robertsonovog svijeta.

Slavna njujorška shopping institucija oduvijek pomiče granice uređenjem svojih izloga pa se Robertsonova vizija odlično uklopila u cijelu priču. Očaravajuć mozaik silueta, boja i oblika vrišti s malih i velikih platna, knjiga i kutija za pizze, a kao posebna poslastica za Bergdorfove kupce, Robertsonov se dizajn našao i na Claire V torbicama, Alice + Olivia bluzama i Kenzo majicama koje je u suradnji s njima kreirao ekskluzivno za BG. Interes Njujorčana je, očekivano, iznad očekivanja.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Insta Blic: tko se krije iza profila @f.e.t.c.h.i.n.g?

10 pitanja za vaše omiljene blogerice

Insta Blic: fotografski snovi @iperborea_

10 kratkih pitanja za vaše najdraže blogere

Jeste li nasjeli na ovu varku na Instagramu?

Lažna opasnost za sigurnost podataka

Kako je Instagram izmislio mjesto koje ne postoji?

Turistička destinacija koja postoji samo na Instagramu

▲ Povratak na vrh