ELLE Style Combo: TV serija + pidžama

06.11.2019.

Raskošne pidžame uparili smo sa serijama o jakim ženama

Killing Eve + pidžama PRADA

Nedavno se Oksana Astankova, zvana Villanelle, našla na vrhu ljestvice junaka serija koje su utjecale na modu. Sama visoka pozicija je zaista bila neizbježna ako uzmemo u obzir da antagonistica (i protagonistica našeg srca) Jodie Comer ide na zadatke u haljinama Molly Goddard i Alexandera McQueena, odijelima od brokata Dries van Notena i u jaknu Chloe. Preporučujemo vam da trendi akcijsku priču o sukobu dviju snažnih žena pratite na isti spektakularan način – na primjer, u pidžami Prada zasnovanoj na knjizi “Frankenstein” Mary Shelley. Villanelle approved!

Why Women Kill + Pidžama OLIVIA VON HALLE

Novi projekt scenarista “Desperate Housewives” Marka Cherryja govori o tri epohe odjednom: 1960-ih, 1980-ih i sadašnjosti. Najspektakularnije kombinacije nosi lik Lucy Liu iz 1980-ih: na primjer, ona nosi haljinu izrađenu od vintage tkanine, Yves Saint Laurent i vintage Givenchy. Pidžamu smo pronašli kod Olivije von Halle u kojoj je lako zamisliti elegantnu Simone: prvo, leopard print jedan je od glavnih znakova osamdesetih, a drugo, zamislite kako bi dobro smaragdna boja izgledala na pozadini lila zidova u kući heroine.

Fleabag + pidžama LESET

“Fleabag” je osmislila glumica i scenaristica Phoebe Waller Bridge – ona je također igrala glavnu ulogu u seriji: stanovnica Londona, koja vodi mali kafić i pokušava zavesti svećenika. Fleabag je ranjiva, ne uvijek samopouzdana, ali vedra i duhovita. Gledajte na njezine ekscentrične avanture u Lesetovoj udobnoj prugastoj pidžami.

The Marvelous Mrs. Maisel + pidžama The Sleeper

Treća sezona “The Marvelous Mrs. Maisel ” počinje 6. prosinca, a ako niste pogledali sjajnu seriju o stand-up komičarki 1950-ih, vrijeme je da je upoznate. Miriam “Midge” Maisel u izvedbi Rachel Brosnahan može vas naučiti ne samo ironiji i samo-ironiji, već i sposobnosti odijevanja raskošno u teškim vremenima poslije razvoda kad joj u životu nikako ne ide. Gledat ćemo nove epizode njezinih avantura u pompoznim pidžamama s ukrasima  marke The Sleeper.

The Sleeper

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram/Products

Preporučujemo

Pročitajte i...

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

Dobro jutro! Jeste li spremne za ELLE Boutique?

Subota je dan za shopping na ultimativnoj dizajnerskoj destinaciji

20 džempera koji će vam postati omiljeni ove zime

Ugrijat će vas i tijekom najhladnijeg dana

Christian Louboutin i Mytheresa pripremaju posebno iznenađenje za Novu godinu!

Sada znamo u kojim ćemo cipelama proslaviti Novu godinu!

▲ Povratak na vrh