Galerija ARTERIJA i Unaesthetik organiziraju druženje za splitske ljubiteljice mode

06.08.2019.

Od 9. do 11. kolovoza 2019. godine

Unaesthetik komadi nerijetko završavaju u ormarima poznatih hrvatica kao što su fotografkinja Mare Milin, koreografkinja i balerina Andrea Solomun, voditeljica Mia Kovačić, pjevačica Franka Batelić, glumica Judita Franković ili top model Kristina Šalinović. O kakvim modnim komadima se radi možete uskoro saznati u samom centru Splita na adresi Vuškovićeva 5, gdje će se otvoriti pop-up trgovina ovog kul brenda!
Ručna dekonstrukcija pletiva osnovna je nit vodilja te i dalje glavna inspiracija prilikom kreiranja svakog novog unikatnog komada pojedine kolekcije, a osim klasičnih monokromatskih komada, u Splitu će biti dostupna i ovosezonska Sailor Striped Summer capsule kolekcija.
Sa željom da se što više odmakne od zamorne uniformiranosti, unaesthetik stvara komade koji ne poznaju granice spola, trenda ni sezone već meko omataju siluetu beskonačnim mogućnostima stiliziranja.
Zahvaljujući odbojnosti prema svakoj vrsti etikete, ovi ih komadi naprosto uopće nemaju, a svaki se odjevni predmet, kada je to moguće, personalizira ručno izvezenim inicijalima budućeg vlasnika. Unaesthetik u potpunosti prati slow fashion koncept te je u izradu svakog komada utrošeno i po nekoliko dana ručnog rada. Upravo se zbog takvog pristupa modi kao logičan izbor za ponovno prikazivanje u Splitu nametnula Splitska galerija Arterija – dizajnersko carstvo za one sa stilom i stavom. Vidimo se ondje između 9. i 11. kolovoza!

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Guccijeva nova trgovina san je svakog dizajnera interijera

Talijanski brend otvorio neočekivanu pop-up trgovinu

Pop-up suradnja splitske Arterije i zagrebačkog brenda MO design koja će vas oduševiti

Od 23. veljače do 3.ožujka, na poznatoj modnoj adresi Vuškovićeva 5 u Splitu

Zavirite u splitski Unaesthetik pop up store!

Poznata modna galerija Arterija ugostila je popularni mladi brend

Ne propustite Unaesthetik pop up store u Splitu!

Splitska premijera mladog hrvatskog brenda će se dogoditi u poznatoj modnoj galeriji Arterija

Drugu večer Fashion.hr-a obilježile kolekcije mladih dizajnera

Drugu večer Bipa FASHION.HR-a obilježile su prezentacije četiri dizajnerska imena, koja su nastupila u sklopu programa CITY NEW NOW

Hrvatski brend Unaesthetik u melankoličnoj "Post Festum" priči

Sati ručnog rada, metri rasparanog pletiva, slojevitost, asimetrija te nedovršeni rubovi karakteriziraju nove kolekciju brenda Unaesthetik zabilježenu kroz objektiv Mare Milin

▲ Povratak na vrh