Genijalne resort kolekcije stigle su na omiljenu zagrebačku adresu

10.12.2018.

Otkrijte odlične resort kolekcije inspirirane western filmovima i rafiniranom elegancijom samosvjesne žene

“Iz kolekcije u kolekciju kod skandinavskih brendova u Garderobi prisutan je dinamični razvoj dizajna. I dalje Ganni, By Malene Birger, Baum und Pferdgarten i Rodebjer zadržavaju prepoznatljive krojeve i svoj identitet, ali je prisutan zaokret s novim materijalima, uzorcima i međusobnim kombinacijama. Modeli resort kolekcija idealni su za praznično razdoblje, ali predstavljaju i uvod u kolekcije proljeće/ljeto 2019.” – istaknula je Ana Ivančić, vlasnica Garderobe.

GANNI se izdvaja umjerenijim uzorcima i spektrom boja u odnosu na dosadašnje kolekcije. Resort kolekcija “Jučer, Danas, Sutra” inspirirana je western filmovima koji su se u 80-ima gledali nedjeljom popodne na jedinom raspoloživom TV kanalu i na kojima su odrasle generacije kako u Danskoj, tako i kod nas.

BAUM UND PFERDGARTEN unio je pravu prazničnu eleganciju u svoju resort kolekciju “Izgubljena u transformaciji”, usmjerivši se na samosvjesnu ženu u večernjem izlasku. Riječ je o vrlo ženstvenim haljinama kolekcije poetičnih nota, inspirane osjećajem velikog grada, ljepote samoće i barom hotela Park Hyatt u kojem si okružena ljudima iz čitavog svijeta, a opet sama sebi dostatna.

Tema resort kolekcije BY MALENE BIRGER govori sama za sebe – “Odjeća za stvarne žene”, obuhvačajući potrebe odijevanja suvremene žene sa svim njezinim dnevnim aktivnostima – od posla, obiteljskog života, boravka u prirodi, odlaska na trening itd. Kolekcijom dominiraju boje 1960-ih i karo uzorak većih dimenzija.

Tekst i foto: PR

Preporučujemo

Pročitajte i...

Modna studija: koja je boja naprivlačnija na našem tijelu?

Znanstvenici su riješili spor između nevino bijele, temperamentne crvene, tajanstvene crne i stilski sive

Koji modeli haljina su najpopularniji ovog ljeta?

Od haljina na preklop do maksi haljina

▲ Povratak na vrh