Gucci lansirao novu kolekciju naočala s retro prizvukom

Gucci kampanja za naočale, kolekcija proljeće/ljeto 2020.
18.03.2020.

Nova kampanja talijanske modne kuće

Talijanska modna kuća Gucci izbacila je kampanju za kolekciju naočala namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2020., a koja se sastoji od sjajnih okvira za dioptrijske i sunčane naočale čijom estetikom dominira retro inspiracija i prepoznatljiv dizajnerski rukopis renomirane kuće.

Eklektični talijanski modni brend Gucci svoju je posljednju kampanju snimio u trgovini gramofonskih ploča Amoeba Hollywood u Los Angelesu, a za sjajnu seriju fotografija zaslužan je poznati filmaš i fotograf Harmony Korine s kojim Gucci surađuje već nekoliko sezona. U ulozi modela pojavljuju se kineska glumica NiNi i K-pop zvijezda Kai te brojni drugi modeli odjeveni u šarene, eklektične kombinacije svojstvene prepoznatljivom Gucci stilu. Kolekcija za toplu sezonu inspirirana je osamdesetim godinama prošlog stoljeća pa kolekcijom dominiraju naočale vrlo velikih okvira, cat-eye oblika i upečatljivog dizajna koje će sasvim sigurno zaokružiti i začiniti svaki styling. Art direkciju reklamne kampanje potpisuje Christopher Simmonds, a osim serije fotografija, Gucci je lansirao i kratki modni film “Dance Hall Days” čije autorstvo potpisuje Wang Chung.

Piše: T.L.

Fotografije: Gucci

Pročitajte i...

Outfiti za zlatni kavez po uzoru na Betty Draper

Prelijepa i mrvicu neuravnotežena supruga Dona Drapera cijelu prvu sezonu „Mad Mena“ gotovo pa nikad nije izlazila iz kuće, prešetavajući se po svom zlatnom kavezu u haljinama raskošnog cvjetnog printa. Copy-paste!

Gucci kampanja s konjima

Neodoljive fotografije konja iz posljednje Gucci kampanje

Modna kuća želi da upoznate glavne likove

Hoće li omiljena torbica Jackie Onassis ponovno biti hit?

Gucci predstavio novu verziju kultnog modnog dodatka

Shopping vodič: kožne minice

Najbolje iz highstreet i dizajnerske ponude

▲ Povratak na vrh