Gucci na ruševinama hrama na Siciliji

16.04.2019.

Nova kampanja talijanske modne kuće

Da je Alessandro Michele, kreativni direktor talijanske modne kuće Gucci, opčinjen poviješću i umjetnošću, već odavno znamo. A na tragu svoje druge velike ljubavi (prva je, vjerujemo, moda), snimio je i novu kampanju koja, očekivano, izgleda sjajno.

 

 

Gucci je, naime, kampanju za novu pre-fall kolekciju snimio na zapadu Sicilije i to na prostoru ruševina starog hrama koji je danas arheološki park. Selinunte je danas najveći arheološki park u Europi koji priča priču o bogatoj povijesti Mediterana, a koji je obavezna postaja brojnim turistima na njihovom proputovanju Italijom.

 

 

Kampanja talijanske kuće Gucci odaje počast duhu vremena koji je vladao tim područjem u 7 stoljeću prije Krista uz, naravno, dašak suvremenog i pomalo bizarnog, u prepoznatljivom Micheleovom stilu. Vizuale kampanje ponovno je snimio izvrsni Glen Luchford, sada već stalni suradnik modne kuće, a fotografije prikazuju paletu zanimljivih karaktera okruženih stupovima starog hrama.

 

 

Michele se ponovno poigrava elementima supkultura unoseći u svoju modnu viziju, njemu omiljeni, dašak eklekticizma. Još jedna sjajna kampanja za Gucci, no sad ništa manje od genijalnog niti ne očekujemo!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Giambattista Valli haute couture kolekcija u ponedjeljak je bila dostupna baš svima!

Držimo fige da i druge velike kuće uskoro naprave nešto slično!

Kampanja koja će fotografijama zašareniti i najtmurniji dan

Prabal Gurung izbacio kampanju za novu kolekciju

Nova kolekcija traperica pariškog brenda koji obožavamo

Sézane je obavezna shopping destinacija za savršen par traperica

Prekrasna kampanja kuće Gucci s konjima u glavnoj ulozi

Kampanja za kolekciju proljeće/ljeto 2020

▲ Povratak na vrh