Gucci na ruševinama hrama na Siciliji

16.04.2019.

Nova kampanja talijanske modne kuće

Da je Alessandro Michele, kreativni direktor talijanske modne kuće Gucci, opčinjen poviješću i umjetnošću, već odavno znamo. A na tragu svoje druge velike ljubavi (prva je, vjerujemo, moda), snimio je i novu kampanju koja, očekivano, izgleda sjajno.

 

 

Gucci je, naime, kampanju za novu pre-fall kolekciju snimio na zapadu Sicilije i to na prostoru ruševina starog hrama koji je danas arheološki park. Selinunte je danas najveći arheološki park u Europi koji priča priču o bogatoj povijesti Mediterana, a koji je obavezna postaja brojnim turistima na njihovom proputovanju Italijom.

 

 

Kampanja talijanske kuće Gucci odaje počast duhu vremena koji je vladao tim područjem u 7 stoljeću prije Krista uz, naravno, dašak suvremenog i pomalo bizarnog, u prepoznatljivom Micheleovom stilu. Vizuale kampanje ponovno je snimio izvrsni Glen Luchford, sada već stalni suradnik modne kuće, a fotografije prikazuju paletu zanimljivih karaktera okruženih stupovima starog hrama.

 

 

Michele se ponovno poigrava elementima supkultura unoseći u svoju modnu viziju, njemu omiljeni, dašak eklekticizma. Još jedna sjajna kampanja za Gucci, no sad ništa manje od genijalnog niti ne očekujemo!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Koji je najpopularniji brend na svijetu?

Izašao je popis najtraženijih brendova

Jeste li spremni za Gucci beauty liniju?

Pokušajte odabrati samo jednu od 50 neodoljivih nijansi Gucci ruža za usne

Karla osvaja svemirska modna prostranstva

I na Mjesecu postoji modni život!

Koji nam je domaći brend za ovu sezonu pripremio neočekivanu paletu žarkih boja?

Električno plava, koraljno crvena i gotovo neonsko žuta

Guccijeva nova trgovina san je svakog dizajnera interijera

Talijanski brend otvorio neočekivanu pop-up trgovinu

▲ Povratak na vrh