Gucci nas poziva da dođemo kakvi jesmo, a mi bi najradije došli u novoj kolekciji

02.10.2019.

Party vibra nove kampanje talijanske modne kuće

Kada je riječ o kampanjama za kolekcije talijanske modne kuće Gucci, kreativni direktor Alessandro Michele nikada nije igrao po pravilima. Svojim fantastičnim smislom za bizarno i pomaknuto, osebujni Michele uvijek je kreirao svjetove u koje bismo poželjeli uskočiti, a ništa drugačije nije niti s najnovijom Gucci kampanjom koja je na svojim fotografijama ugostila brojna poznata lica.

 

Kako bi prezentirao novu cruise kolekciju s Gucci potpisom, Michele je osmislio kampanju pod nazivom ComeAsYouAre_RSVP koja prezentira party naših snova, a na koji su pozvane zvijezde kao što su Iggy Pop, Gucci Mane i Sienna Miller, talijanski umjetnici Orlando Miani i Angelo Bucarelli, model i glumica Benedetta Barzini te mnogi drugi.

 

 

Šaroliko društvo na fotografijama se zabavlja u najnovijim odjevnim komadima i modnim dodacima s Gucci potpisom, a sjajne vizuale potpisuje Harmony Korine. Kolekcija je snažno inspirirana Micheleovim rodnim gradom, Rimom, a estetika sedamdesetih snažno je zastupljena u krojevima i uzorcima, baš kao i mantra “my body, my choice” koja se proteže printevima kolekcije.

 

 

Prikaz šarolikog društva čiji pripadnici dolaze iz različitih sfera još je jedan pokušaj da se Gucci predstavi kao vrlo inkluzivan brend u čijoj se estetici i filozofiji može naći baš svatko. Kako bilo, Michele je iznova oduševio kampanjom servirajući nam pravu vizualnu poslasticu, ništa manje nego što smo očekivali.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Gucci

Preporučujemo

Pročitajte i...

Nova kolekcija traperica pariškog brenda koji obožavamo

Sézane je obavezna shopping destinacija za savršen par traperica

Prekrasna kampanja kuće Gucci s konjima u glavnoj ulozi

Kampanja za kolekciju proljeće/ljeto 2020

Tko je gost iznenađenja u novoj Guccijevoj kampanji?

Super zabavna vizija Alessandra Michelea

Nekoliko elegantnih dizajnerskih komada u koje se isplati uložiti

Bezvremenski komadi koji su vrijedni svake kune

▲ Povratak na vrh