Haljinu iz HOT kolekcije koju svi čekamo

19.08.2016.

Još jedan detalj iz kolekcije Kenzo x H&M

H&M predstavlja još jednu fotografiju iz KENZO x H&M kolekcije, koju ovog puta nosi Anna of the North. Ona nosi legendarnu haljinu koju je osmislio Kenzo Takada ali u potpuno novoj interpretaciji za koju su zaslužni kreativni direktori kompanije KENZO Carol Lim i Humberto Leon. Kratka folklorna haljina oslikava različite printeve prisutne u ovoj kolekciji.

 

Kenzo x H&M

 

Anna je 25- godišnja Norveška glazbenica koja je svjetsku popularnost stekla svojom skladbom “The Dreamer” ranije ove godine. Dio je KENZO x H&M look book-a i jedna od mnogih ambasadora kolekcije, zajedno sa već poznatim Amy Sall, Juliana Huxtable, Oko Ebomo i Isamaya Ffrench.

KENZO x H&M kolekcija biti će dostupna u više od 270 odabranih H&M trgovina diljem svijeta, kao i online, od 3. studenog.2016.

Fotografije: H&M

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako je u HNK predstavljena GIAMBATTISTA VALLI x H&M kolekcija?

Proteklih nekoliko tjedana #Project je glavna tema svih razgovora, a ulaznica za ekskluzivan VIP shopping i premijeru baleta #Project bila je najtraženija u gradu

Insta momenti: Best of Elle Style Awards

Najbolji insta momenti ovogodišnje dodjele

Elle Style Awards: Behind the Scenes

Male tajne velikih majstora u pozadini ovogodišnjeg Elle Style Awards

Glamurozna večer u Rimu povodom proslave Giambattista Valli x H&M kolekcije

Valli Girls, Valli Boys i brojni uzvanici sinoć su prisustvovali modnoj reviji Giambattista Valli x H&M: eklektičnome slavlju u čarobnome ozračju jedne od najpoznatijih rimskih znamenitosti - Palazzo Doria Pamphilj

▲ Povratak na vrh