Hedi Slimane nas zimskom kolekcijom za Celine približava ormarima naših majki

09.05.2019.

Vizija hladne sezone pariškog brenda

Otkako je Hedi Slimane preuzeo palicu kreativnog direktora modne kuće Celine, svaki njegov potez pod budnim je okom modne industrije, a zakleti obožavatelji “satrog” Celinea mikroskopski proučavaju svaki detalj novih kolekcija.

 

 

 

Hedi Slimane je modnoj publici u ožujku predstavio svoju drugu kolekciju za luksuznu parišku kuću Celine, a sada je kolekcija namijenjena sezoni jesen/zima 2019. dobila i svoju službenu kampanju. U kreiranju kolekcije za hladnu sezonu, Slimane je, naime, potegnuo u ponešto ženstvenijem smjeru.

 

 

Naravno, tek u natruhama jer kolekcijom i dalje dominira maskulini štih. Odjeća se oslanja na retro siluetu inspiriranu osamdesetim godinama, a kampanja koju je svojim objektivom fotografirao sam Hedi nosi dobro prepoznatljiv ton njegove estetike.

 

 

Većinom crno-bijele fotografije nadograđene su s tek pokojom fotografijom u boji, a odjeća prikazana na vizualima odiše nosivošću i prilagodljivošću različitim stilovima i prigodama. Klasična crna ženska odijela, karirani sakoi, kaputi ravnih krojeva, traperice visokog struka i nešto ležernije bluze čine okosnicu nove Celine kolekcije pa vjerujemo kako ima poprilično dobar potencijal da se nađe u mnogim ormarima.

 

 

Piše: T.L.
Fotografije: Celine

Preporučujemo

Pročitajte i...

Francuski Celine jesen vidi u crno-bijelom rock'n'roll ruhu

Nova kampanja pod palicom Hedija Slimanea

Bottega Veneta kakvu još niste vidjeli

Pred-jesenska kolekcija 2019. koja bi brend trebala vratiti na modne karte

Naomi Watts dokazuje da novi Celine ipak može izgledati dobro

Australska glumica izgleda sjajno u haljini iz najnovije Celine kolekcije

28766612_480748402322970_8049984274348113920_n

Trendseterice odaju hommage starom Célineu

Modni dodatak koji trendseterice nose u znak sjećanja na stari Céline

▲ Povratak na vrh