H&M objavio kolekciju novog gostujućeg dizajnera!

23.05.2019.

Giambattista Valli za švedski brend

Večeras je H&M predstavio svoju ovogodišnju suradnju s dizajnerom Giambattistom Vallijem na amfAR gala večeri u Cannesu. Modni znalci se već sada slažu kako se radi o kolekciji koja je dostojna crvenih tepiha.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm) on May 23, 2019 at 10:16am PDT

Najava Giambattista Valli x H&M uslijedila je poslije nekoliko sati nagađanja, nakon što su korisnici Instagrama uočili kako su obje marke ranije danas promijenile svoje slike profila na isti logotip srca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glamour México y Latinoamérica (@glamourmexico) on May 23, 2019 at 11:05am PDT

Pet kreacija na pet muza – Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Bianca Brandolini, Chris Lee (Li Yuchun), H.E.R. i Ross Lynch – glamurozna godišnja gala večer amfAR bila je savršena pozadina za otkrivanje partnerstva švedskog trgovca s Giambattistom Vallijem, majstorom volumioznih haljina s ekstravagantnim tilom i izvrsnim koktel haljinama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FYI Style News (@fyi_stylenews) on May 23, 2019 at 10:46am PDT

„H&M mi je pružio priliku da svoju viziju stila i svoju proslavu ljepote predstavim široj publici. Cilj je podijeliti svoju ljubav prema ljepoti i imati mogućnosti biti dio svih ‘sretnih trenutaka’ te pomoći u stvaranju ljubavnih priča diljem svijeta. ”, oduševljeno je izjavio Valli.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/H&M

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako je u HNK predstavljena GIAMBATTISTA VALLI x H&M kolekcija?

Proteklih nekoliko tjedana #Project je glavna tema svih razgovora, a ulaznica za ekskluzivan VIP shopping i premijeru baleta #Project bila je najtraženija u gradu

Insta momenti: Best of Elle Style Awards

Najbolji insta momenti ovogodišnje dodjele

Elle Style Awards: Behind the Scenes

Male tajne velikih majstora u pozadini ovogodišnjeg Elle Style Awards

Glamurozna večer u Rimu povodom proslave Giambattista Valli x H&M kolekcije

Valli Girls, Valli Boys i brojni uzvanici sinoć su prisustvovali modnoj reviji Giambattista Valli x H&M: eklektičnome slavlju u čarobnome ozračju jedne od najpoznatijih rimskih znamenitosti - Palazzo Doria Pamphilj

▲ Povratak na vrh