Hrvatski brend Price On Request predstavlja modnu kampanju kakvu još niste vidjeli

22.01.2018.

Hrvatska diazjnerica Gala Marija Vrbanić koja se krije iza brenda Price On Request, predstavlja kampanju za kolekciju FW1819 POR/NO2

U ulozi kampanje našla se bijela promotivna majica koja vizualno komunicira pojedini odjevni komad dok je fotografija s potpisom stalnog POR suradnika Mateja Jurčevića, u funkciji dokumentacije. I sama kampanja je na prodaju i može se u potpunosti istražiti i kupiti po fiksnoj cijeni u POR webshopu te se sastoji od majice s vjernim dvodimenzionalnim prikazom odjevnog predmeta iz POR/NO2 kolekcije te foto dokumentacije same kampanje u situaciji koja odgovara prikaznom odjevnom komadu.

Umjesto da se snimaju razni odjevni predmeti na jednoj lokaciji te se ista prilagođava njima, izokrenuli smo priču te jedan odjevni predmet postavili u situacije karakteristične prikazu odjevnog predmeta na njemu. Svaki je dio dokumentiran na potpuno drugačijim lokacijama i u različitim atmosferama prikazujući prosječan dan u životu POR/NO2 osobe. Tako primjerice možemo vidjeti narančastu puf jaknu u savršenoj simbiozi sa snježnim sljemenskim obroncima, reflektivni baloner u jurnjavi trkaćim stazama, ili sjajni bež trench na svečanoj večeri.

Tekst: PR
Foto: Matej Jurčević

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kakve ćemo suknje nositi ovog proljeća?

Pet trendova koje planiramo isprobati

Proljeće u znaku bijelih torbi i cipela

Elegantni modni dodaci koje jedva čekamo nositi

Kombinacije u kojima ćete lakše preživjeti zadnje dane zime

Prizivamo proljeće razigranim bojama i uzorcima

Pet odličnih etičkih brendova trapera

Vrijeme je za promjene u vašim potrošačkim navikama!

▲ Povratak na vrh