Idris Elba modom kreće u borbu protiv nasilja

10.07.2019.

U suradnji s Fatboy Slimom

Idris Elba je odlučio dodati poziciju modnog dizajnera u svoj već poveći portfolio. Gradeći uspjeh lansiranja njegove marke 2HR Set u Velikoj Britaniji, dobitnik Zlatnog globusa, redatelj, producent i glazbenik, službeno je predstavio svoju kolekciju odjeće. Ime uniseks linije inspirirano je njegovim zanimanjem za glazbu i DJ kulturu. Usavršavao je taj talent dok je odrastao u londonskom East Endu. U izjavi Elba je otkrio kako je ideju dobio tijekom pauze između DJ setova.

 

 

Kao odgovor na nacionalnu krizu kriminala povezanog s napadima nožem u Velikoj Britaniji, Elba i njegov tim razvili su odjeću s natpisom “Ne ubodite svoju budućnost”. Svi prihodi od kampanje ići će u korist organizacije aktivista Farona Alexa Paula. Britanski aktivist i njegovi pristaše na ulicama skupljaju noževe. Nakon što je Faron Alex Paul 18 puta izboden nožem, krenuo je u kampanju kako bi spriječio zločine povezane s napadima hladnim i vatrenim oružjem.

 

 

Kolekcija se sastoji od dukseva, majica s dugim i kratkim rukavima i drugih osnovnih komada. Tu su i mnogi stilovi inspirirani suradnjom s britanskim DJ-om, glazbenikom i producentom Fatboy Slimom. Maloprodajne cijene kreću se od 49 dolara za majicu do 86,50 dolara. Najnovija kolekcija 2HR seta bit će objavljena u dvije capsule kolekcije za muškarce, žene i djecu. Prva kolekcija će predstaviti brend, a u drugima će surađivati s brendovima, glazbenicima, umjetnicima i fotografima koji su inspirirali Elbu.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

6 fenomenalnih kombinacija boja koje planiramo isprobati ovog proljeća

Street style s tjedana mode kao najbolja inspiracija

20 kožnatih haljina u kojima ćete izgledati sjajno

Najbolji komadi iz high end i high street ponude

Kako je modni svijet reagirao na korona virus?

Neki otkazuju revije, drugi u kolekcije uključuju zaštitne maske

Tri zimska stylinga Sienne Miller

Tri modne lekcije koje smo naučili od Sienne

Milenijalci preuzimaju kormilo modne industrije

Smjena generacija u modnom svijetu

▲ Povratak na vrh