Ima li Brooke Shields dostojnu zamjenu u Irini Shayk?

06.09.2019.

Ruski supermodel ponovno je postao lice američke marke

Bilo joj je tek 15 godina, a Brooke Shields se već 1980. uspjela probiti u svijet mode i filma kao mlada glumica i model. No, kad ju je dizajner Calvin Klein regrutirao da se pojavi u seriji preterano seksi tiskanih i televizijskih oglasa (snimio ih je Richard Avedon) za svoju novu liniju super uskih traperica, postala je gotovo ozloglašena zbog izgovaranja provokativne šale: “Znate što dolazi između mene i mojih Calvinica? Ništa.”

 

Više od trideset godina poslije, nakon odmora sa svojom obitelji u Španjolskoj, ruski supermodel Irina Shayk ponovno je krenula na posao i nastavila razbijati muška srca: manekenka se pojavila oskudno odjevena u reklamnoj kampanji Calvin Klein – koja je posvećena izlasku nove kolekcije Unlocked iz serije #MyCalvins, koja je proslavila Brooke Shields.

U minimalističkim kadrovima koje je snimio poznati nizozemski fotografski dvojac Inez Van Lamsweerde i Vinoodh Matadin, Irina je pozira na klasičnim crno-bijelim fotografijama i kratkom videu s kožnom vrećicom na dugačkom remenu.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Calvin Klein

Preporučujemo

Pročitajte i...

Irina Shayk poljeće - s čim manekenka nosi trench kaput?

Supermodel na aerodromu u jedinstvenoj kombinaciji

Kako je Calvin Klein promijenio pristup brenda prema modelima?

Za sve veličine i različite tipove tijela

Kako Irina Shayk izgleda u vjenčanici?

Oscar de La Renta savršeno pristaje supermodelu

Burberry kampanja kroz objektiv hrvatskog fotografa

Fantastični vizuali britanske modne kuće

▲ Povratak na vrh