Jodie Comer – od hladokrvne ubojice do ubojite mode za proljeće!

25.09.2019.

Glumica u prvoj modnoj kampanji

U utorak je luksuzni brend LOEWE objavio da je 26-godišnja zvijezda serije Killing Eve novo lice kampanje za proljeće/ljeto 2020. godine. Brend je snimio nagrađivanu glumicu u kratkom filmu kreativnog redatelja Jonathana Andersona i bliskog suradnika Stevena Meisela.

 

Dvominutni film je „Best of“, prikazujući Jodie Comer u kreacijama brenda dok se ona smije, plače i viče u ogledalu svoje garderobe, ponavljajući jednu riječ: „LOEWE“. (Sjajne vijesti ako ste se ikad zapitali kako se ime brenda izgovara.)

 

 

Jodie nije stranac stilu s modnih pista. Jedna od značajnih kombinacija njezinog lika Villanelle Killing Eve na malom ekranu, koju glumica opisuje kao ‘Big Dress Energy’, je ružičasta haljina dizajnerice Molly Goddard. Radi se o haljini koju ste barem jedanput primijetili na raznim modnim portalima, jer je stvarno toliko fantastična. Ali, naravno, od tada je promijenila brojne modne kombinacije, na i izvan ekrana, noseći Alexandera McQueena, Erdem i Chloé (među mnogim drugima).


“Jonathan i njegovo djelo tako su izraziti. Inspirativno je raditi zajedno s nekim tko pomiče granice i stvara na novi način. “, kaže Comer o stupanju u ulogu djevojke iz kampanje.

Kreativni direktor, Jonathan Anderson, dodaje kako je Comer ‘100 posto posvećena nekoj ideji. Smatram da je to nevjerojatno nadahnjujuće i mislim da su zato ljudi gravitirali prema njoj i zašto smo htjeli raditi s njom u ovoj kampanji. ‘

 

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Loewe

Pročitajte i...

Kaia Gerber izgleda odlično u posljednjoj Loewe publikaciji

Nova suradnja španjolske kuće i japanske umjetnice Fumiko Imano

10 super cool dizajnerskih košulja sniženih do 50 %

Košulje koje bi super stajale našim ormarima

Najbolji ulovi torbi na net-a-porterovom sniženju

Dizajnerski komadi sniženi do 60%!

Umjetnost i moda u novom Loewe butiku u New Yorku

Butik koji pomalo podsjeća na galeriju

▲ Povratak na vrh