Još jedna reklama s Kendall Jenner izazvala bijes na internetu

16.08.2017.

Kendall Jenner se ponovno našla u središtu kontroverza društvenih medija i to zbog reklame koju je snimila za adidas

Nakon neslavne reklame za Pepsi, Kendall Jenner je ponovno izazvala kontroverzu u reklami za adidas Originals u kojoj ima glavnu ulogu. U reklami se Kendall pojavljuje u nizu scenarija koji se odnose na klasičnu umjetnost s temom kampanje “original is never finished.”

Venus reborn @KendallJenner for
#ORIGINALis

A post shared by adidas Originals (@adidasoriginals) on Aug 10, 2017 at 6:36am PDT

Fotografije nove kampanje adidas Originals koje su objavljene na Instagramu izazvale su kontroverzne komentare te pokrenule svađe i rasprave na internetu s upitom je li Kendall uopće dostojna biti zaštitno lice brenda. Mnogi smatraju kako je za sportski brend važno da zaštitno lice kampanje bude pravi atletičar s inspirativnom pričom te da bi tako reklama bila popularnija. Ostali su istaknuli činjenicu da nije prošlo dovoljno vremena između ove kontroverze i neuspjele Pepsi reklame te da je ova reklama izazvala isti efekt.

Mnogi sportski brendovi su za zaštitno lice koristili poznate modele koji nisu atletičari, Bella Hadid za Nike, Kylie Jenner i Cara Delevingne za Pumu, Gigi Hadid za Reebok, ali nijedna nije izazvala takav kriticizam kao Kendall.

Tekst: Pola Križevac
Foto: adidas

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh