Julia Restoin Roitfeld kreirala savršenu malu crnu haljinu!

22.10.2019.

Mini kolekcija crnih party komada za The Outnet!

Bliži se sezona partyja, prvi na rasporedu već je sljedeći tjedan- naš Elle Style Awards powered by H&M pa ste sigurno već polako u potrazi za savršenom haljinom!

 

Dobro je poznato da je crna uvijek chic izbor, radilo se o već kultnoj maloj crnoj haljini ili pak kombinezonu. A kolekciju party komada te boje upravo je dizajnirala Julia Restoin Roitfeld. Fashionistica, modna ikona, kreativna direktorica, te kćerka kultne bivše modne urednice, Carine Roitfeld, Julia je uistinu prava osoba za dizajnirati takvu kolekciju!

 

Oduvijek njegujući sexy zavodljiv, ali ujedno vrlo chic stil, Julia najbolje zna što treba imati idealna party haljina. Girly, ali s pomakom, pomalo „zločesta“, ali nikako vulgarna. Julia je dugo tragala za upravo takvom haljinom, a kada su je iz Outneta (webshopa iz grupacije Net-a-Portera, koji prodaje dizajnerske komade iz prošlih sezona, ali ima i vlastitu liniju Iris & Ink), zvali da dizajnira capsule kolekciju party komada koji će vječno ostati u garderobi žene koja ih nabavi, naravno da je objeručke prihvatila ponudu te se bacila u dizajniranje!

Rezultat je mini kolekcija (sastoji se od 6 komada), koja osim dugačkih i kratkih malih crnih haljina uključuje i kombinezon te zanimljivi hibrid tuxedo sakoa i mini haljine. Kolekcija je predstavljena prije par dana u New Yorku, uz brojne fashionistice poput Nicole Warne ili Leigh Lezark, a dostupna je u prodaji već sada.

 

 

Ako ste se zaljubili u neku od haljina, požurite – cijene kreću već od prihvatljivih 180 eura, pa smo sigurni da neće još dugo ostati dostupne!

 

Piše: J.R.
Fotografije: Outnet

Preporučujemo

Pročitajte i...

Ako volite The Attico ili Rotate, obožavat ćete i ovaj novi brend

Nova modna marka party haljina taman za sezonu božićnih partija!

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

Dobro jutro! Jeste li spremne za ELLE Boutique?

Subota je dan za shopping na ultimativnoj dizajnerskoj destinaciji

20 džempera koji će vam postati omiljeni ove zime

Ugrijat će vas i tijekom najhladnijeg dana

▲ Povratak na vrh