Kako izgleda Rihannina nova Fenty kolekcija i zašto nas je osvojila na prvi pogled?

24.05.2019.

Rihannina kolekcija Release 5-19 izgleda sjajno!

Nakon što je izbacila prvu video kampanju za svoj modni brend Fenty, Rihanna je otkrila i prve vizuale koje je za Fenty snimio fotograf Glen Luchford, inače poznat po svojim fantastičnim kampanjama za talijansku modnu kuću Gucci.

 

 

Fotografije kampanje daju uvid u novu Rihanninu kolekciju naziva “Release 5-19”, a koja je odraz njezinog prepoznatljivog stila odijevanja. Inspiracija Rihanninim osobnim stilom vidljiva je u igri suprotnosti, balansiranju između maskulinih linija i ženstvenosti, luksuzno krojenih i elegantnih odijela i daška streetweara, opuštenih oversized silueta i onih koje ocrtavaju žensku siluetu.

 

 

Bilo da se radi o odijelima, traper kombinezonima ili predimenzioniranim bijelim košuljama, svaki komad iz kolekcije izgleda naprosto sjajno! Kako bi istaknula važnost inkluzivnosti te naglasila kako je Fenty brend za sve koji vole modu, bez obzira na razlike.

 

 

Rihanna je kao modele za svoju Fenty kampanju angažirala ljude različitih rasa, etničkih pripadnosti kao i različitih dobnih skupina. U toj plejadi modela posebno se ističe JoAni Johnson, 67-godišnja manekenka sijede kose, a koja u blijedo ružičastom Fenty odijelu izgleda zbilja neodoljivo i vrlo moćno.

 

 

Nova Fenty kolekcija službeno će biti lansirana 29. svibnja na stranici Fenty.com, a ako je suditi po vizualima kampanje, Rihannini obožavatelji će je razgrabiti u rekordnom roku.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Fenty.com

Preporučujemo

Pročitajte i...

Rihanna u savršenoj džemper-haljini za hladni ljetni dan

Što nositi kad zahladni, a još nije jesen?

Tko je najmoćnija žena u modi ove godine?

Tko vlada modnom scenom 2019. godine?

ELLE fokus: zašto je 2019. godina Donalda Glovera?

U jednoj godini radio je i s Beyonce i s Rihannom

▲ Povratak na vrh