Kako izgledaju sunčane naočale koje je dizajnirala Olivia Palermo?

20.03.2019.

Zvijezda "street-stylea" udružila se s Westward Leaningom

Iznimno sićušni okviri nadahnuti 90-im godinama bili su “IT” sunčane naočale već neko vrijeme. No, dobra vijest za sve nas koji su spremni prebroditi taj Matrix remake: velike (ili zapravo samo normalne) sunčane naočale vraćaju se natrag u modu.

 

 

I u pravi trenutak, Olivia Palermo ima novu kolekciju okvira savršenih veličina koje ćete poželjeti za sunčane dane, a i za one u kojima se samo želite osjećati kao filmska zvijezda.

 

 

Tijekom Tjedna mode u New Yorku i Parizu, Palermo je debitirala neke od novih okvira iz kolekcije u svojim streetstyle kombinacijama. Posebno se isticao par odvažnih mornarsko-plavih i bijelih naočala, koji je savršeno odgovarao patchwork antilop jakni.

 

 

Street-style zvijezda, koja je već davno svladala umijeće dobrog para sunčanih naočala, udružila se s Westward Leaningom kako bi osmislila vlastitu kolekciju. Obilježavajući svoju treću suradnju s markom, Palermin najnoviji projekt uključuje 13 pari sunčanih naočala, od klasičnih crno-crnih stilova do hrabrih paleta boja.

 

 

Piše: N.B.

Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh