Kako nositi havajsku košulju na chic način?

10.06.2019.

Ljetni stil u elegantnom izdanju

Dosta stvari koje su se do sada smatrale ne baš cool, odjednom postanu IT komad koji onda svaka fashionistica poželi nositi. Sjetimo se samo “mum jeansa”, sandala ili pojasnih torbi kakve nose turisti, ili pak tenisica kakve nose vrlo naši očevi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Topshop (@topshop) on May 11, 2019 at 2:02pm PDT

 

Posljednja na listi takvih komada je havajska košulja. Kratkih rukava,šireg kroja i cvjetnog ili tropskog, pomalo kičastog uzorka, vjerojatno nije prva stvar na koju ćete pomisliti kada ćete pričati o chic gradskoj garderobi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STYLE DU MONDE (@styledumonde) on Jun 29, 2017 at 3:32am PDT


Ali, kada je prestižni Net-a-Porter I Moda Operandi proglase THE komadom ovoga ljeta, a a cool dizajneri poput Valentina, Guccija i Richarda Quinna uvrste u svoje kolekcije, više uopće nije upitno želimo li i mi nositi ovoga proljeća i ljeta. I to u gradu!
Samo, kako je iskombinirati, a da izgledamo više kao modna urednica, a manje kao njemačka turistica? U nastavku pogledajte 3 načina kako to učiniti!

Spojite košulju sa ženstvenom suknjom s volanom. Ozbiljne ravne cipele i naušnice odvesti će look od plaže prema gradskom asfaltu.
Košulja Topshop, naušnice Gsa Bijoux , cipele Burberry, suknja Ganni.

 

Široke hlače zanimljivog uzorka unijet će potrebnu notu elegancije. To će dodatno pojačati damska retro torbica.
Košulja Topshop, naočale Gucci, torba GU_DE, hlače Staud.

 

Bermude da, ali svako smirene boje I klasičnoga kroja. Moderna metalna torbica I sandale u boji donijet će dodatne chic bodove!
Košulja Topshop, torba Cult Gaia, bermude Raey, cipele AquaAzurra.

Piše: J.R.
Fotografije: Instagram/product stills

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh