Kim Kardashian kao muza Petera Dundasa

02.09.2015.

Dizajn kuće Cavalli ima novu ambasadoricu

Roberto Cavalli od samih početaka svoje dizajnerske karijere stvarao je smjelu, provokativnu i zavodljivu modnu priču.

Tipična Cavalli žena bila je zavodnica u prozirnim materijalima i životinjskim uzorcima, samopouzdana glamazonka koja se voli zabavljati i ne boji se riskirati. Danas je na čelu njegove modne kuće Peter Dundas. Norvežanin će svoju premijernu Cavalli kolekciju ovog rujna prikazati na tjednu mode u Milanu i bit će to definitivno jedna od iščekivanijih revija.

 

Kim Kardashian

 

Prvi angažman na čelu Cavallija imao je na ovogodišnjem MET balu kada je dizajnirao glamuroznu „golu“ haljinu za Kim Kardashian o kojoj se dugo pričalo. Hoće li nadolazeća kolekcija biti jednako provokativna? Sasvim sigurno, budući da Dundas upravo Kim navodi kao muzu. „Svojom beskompromisnom senzualnošću Kim predstavlja određeni aspekt Cavalli žene. Ona se ne boji biti ženstvena i u svakoj prigodi slavi svoje tijelo. Ženstvenost je iznimna forma izražavanja i volio bih da je moda češće promiče jer naprosto volim ideju požude.“

 

Kim Kardashian

 

Uz to, Dundas baš požudu i slobodu navodi kao ključne ideje svoje nove kolekcije. A kako to izgleda kad se inspiracija crpi iz Kim Kardashian, vidjet ćemo uskoro.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh