Koje ćemo stilske trikove kopirati iz nove kolekcije brenda Ganni?

11.06.2019.

Ganni Resort 2020 lookbook

Danski brend Ganni jedan je od onih koji jednostavno znaju pogoditi ukus moderne žene. Svaka kolekcija sadrži mnoštvo “must have” komada, koji se ubrzo rasprodaju na svakom webshopu i dućanu gdje se mogu nabaviti. Ovog sam se proljeća i sama u to uvjerila kad sam pokušala nabaviti šešir inspiriran kampiranjem, koji se preko noći rasprodao na raznim web dućanima.

 

 

Sličnu sudbinu doživjeli su i drugi komadi iz kolekcije, poput oversized pojasnih torbica, prugastog pletenog topa ili ruksaka s cvjetnim printom.
Gledajući lookbook nedavno predstavljene Resort kolekcija, vidim da se “Ganni girls” ni sljedeće godine ne moraju bojati – kolekcija opet obiluje neodoljivim komadima koje ćemo sve, bar u mislima, poželjeti nositi.

 

Tipičan Ganni miks nosivih komada sa samo njima svojstvenim pomakom, itekako je vidljiv i u ovoj kolekciji. Komadi inspirirani onima iz tatinog (ili čak dedinog) ormara, poput pletenih prsluka argyle uzorka ili visokih ribičkih čizama, vješto su pretvoreni u must-have komade koji će se pojaviti na vrhu shopping wishliste svake fashionistice.

 

Kao i uvijek, lookbook koji je predstavio kolekciju obiluje mnogim stilskim idejama koje ćemo svakako upotrijebiti sljedeće sezone.
Mala crna čipkasta haljina preko prugaste košulje muškog stila? Svakako ćemo isprobati! Već spomenute ribičke čizme (ali s cvjetnim uzorkom!), nošene uz kožni trench ili haljinu leopard printa? I to nam se odjednom čini totalno neodoljivo!
Na našoj wishlisti su i karirana košulja/haljina, dugačka slip haljina s patchwork uzorkom te dobro poznata Ganni vesta, ovoga puta u leopard verziji, da nabrojimo samo neke.

Jeste li i vi već uočili koji komad koji jednostavno morate imati?

 

Piše: J.R.
Fotografije: Gianni Resort

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh