Koje su najpopularnije haljine na internetu?

18.05.2019.

Što žene najviše traže?

Haljina je jedan od onih odjevnih komada kojeg se, vjerujemo, većina žena nikada ne bi odrekla. Za svaku ženu postoji barem jedna haljina koja će ju oboriti s nogu, kakav god stil preferirale. Naravno, nemojmo se zavaravati, postoji mnogo više od jedne haljine sa skrivenim potencijalom da nas osvoji, a tome u prilog ide i novo istraživanje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Escudero (@collagevintage) on May 8, 2019 at 1:19pm PDT


Što govori o popularnosti haljina više nego statistika pretraživanja na internetskim tražilicama? Premda riječ statistika ne zvuči baš previše seksi, ona nam može ukazati na to što žene najviše zanima kada sjednu za svoje računalo i počnu, u bespućima interneta, tražiti svoju novu najdražu haljinu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Warne Shadbolt (@nicolewarne) on Feb 26, 2019 at 6:19am PST

 

Naime, u prvih par mjeseci 2019. godine žene su najviše tražile – malu crnu haljinu. Audrey Hepburn učinila ju je bezvremenskim klasikom, odjevnim komadom koji svaka žena mora imati, a desetljećima kasnije i dalje je na samom vrhu. Malu crnu haljinu na listi popularnosti ganja i haljina s uzorkom leoparda koji je hit već nekoliko sezona, a na trećem je mjestu haljina s dugim rukavima. Poprilično neodređeno, ali očigledno visoko na ženskoj listi želja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diego (@collagevintage2) on Feb 22, 2019 at 10:40pm PST


Na četvrtom je mjestu haljina T-shirt kroja s kratkim rukavima, zatim slijedi haljina s točkastim uzorkom, a poslije nje dolazi maksi haljina. Visoko na listi popularnosti našle su se i haljine sa zmijskim uzorkom koji je osvojio ulice posljednje dvije sezone, a tu su i haljine od trapera, čipkaste vjenčanice, bijele ljetne boho haljine… Kako god bilo, čini se kako za haljine svih boja, uzoraka i dužina u ženskim ormarima itekako ima mjesta.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh