Krie Design predstavlja novi lookbook

20.05.2015.

Kristina Burja odlučila je svoje kreacije iz aktualne kolekcije proljeće/ljeto 2015. predstaviti u novom svjetlu

Nakon revije i kampanje u kojoj su kreacije stilizirane na jedan moderan način koji simulira festivalsku, boho priču, u novom lookbooku s potpisom poznate modne fotografkinje Jelene Balić, naglasak je na stylingu koji daje potpuno drugačiju sliku Krie kreacija, koje su zapravo romantične i idealne za crveni tepih!

 

Krie Design

 

Nova priča aktualne kolekcije zahtijevala je suradnju s kreativnim timom GT salona koji su osmislili frizure koje prate Kristininu viziju žene. Fluidne haljine, etno detalji, prepoznatljive resice koje su već godinama zaštitni znak Krie designa, upotpunile su moderne frizure, koje naglašavaju ležernost kolekcije, s glamuroznim momentima. Pletenice su ponovo dio modnih priča, a svojom teksturom daju romantičan izgled svakoj ženi, što su nam dočarali stilisti GT salona.

 

 

Ovakav pristup lookbooku, koji nakon najavne kampanje pokazuje kolekciju u drugom svjetlu, potiče maštu svake žene koju moda inspirira, a upravo to i tražimo od modnih fotografija, da nam pričaju priče s brojnim završecima. Cipele City style nadopunile su Kristinine modne kombinacije, a make up potpisuje Nicole Massan.

Fotografije: Jelena Balić

Pročitajte i...

Hrvatski modni brend postao dio jedinstvenog svjetskog projekta

Dizajnerica Kristina Burja je nastupila na 8. Arab Fashion Weeku

Američka priča Krie designa

Dizajnerica Kristina Burja snimila je kampanju za svoju treću eko kolekciju na atraktivnoj lokaciji pokraj Las Vegasa

Održiva moda u prvome planu

Modna dizajnerica Kristina Burja predstavila je svoju aktualnu Krie design kolekciju u svjetskoj prijestolnici mode Milanu, na modnom događaju Green Fashion Week kojem je glavni cilj poticati održivi razvoj u modnoj industriji

Nova kolekcija Kristine Burje

Modna dizajnerica Kristina Burja ovog ljeta ne miruje

Modna razglednica Kristine Burje

Eko razglednica Krie designa, snimljena u pustinji u blizini Abu Dhabija

▲ Povratak na vrh