Ljetna avantura Linde Farrow i Maria concept storea

01.07.2016.

Zanimljiva suradnja domaćeg concept storea i kultnog brenda sunčanih naočala oduševit će sve ljubitelje mode i putovanja

Upustite se u ljetnu avanturu s Lindom Farrow i Maria storeom!

Poznati lanac concept storeova Maria ovoga se ljeta pridružuje nizu ekskluzivnih lokacija koje sudjeluju u globalnom projektu ‘Voyage’ kultnog britanskog brenda sunčanih naočala Linda Farrow.

MARIA STORE_LINDA FARROW VOYAGE 2

Inspirirani istraživačkim iskustvima s putovanja u Lindi Farrow odlučili su povezati čitav svijet online izdanjem putnih vodiča napravljenih posebno za ovu priliku u suradnji s lokalnim umjetnicima i connoiseurima koji pokrivaju gotovo 30 najrazličitijih destinacija – od Kopenhagena i Bogote do Havane i – Dubrovnika!

Svoje preporuke i tajne adrese u Dubrovniku otkrio je Gro Curtis, naš poznati stilist i modni urednik s njujorškom adresom, koji svako ljeto već tradicionalno provodi u Starome gradu, a svi se vodiči mogu razgledati na adresi specijalnog mikro sitea posvećenog projektu: voyage.lindafarrow.com .

Linda Farrow Voyage Dubrovnik
Projekt ‘Voyage’ krasit će i izloge zagrebačkog Maria storea – specijalno dizajnirana instalacija inspirirana kovčezima i avionskim putovanjima idućih će mjesec dana služiti kao izložbeni display za najnovije fantastične modele iz linija Linda Farrow i Linda Farrow Luxe. Sami kovčezi u izlogu ukrašeni su i sa stylish brendiranim identifikacijskim privjescima za prtljagu Linde Farrow koji dolaze u pet boja i besplatan su poklon svakom kupcu njihovih prestižnih sunčanih naočala!

MARIA STORE_LINDA FARROW VOYAGE 3
Vrijeme je za putovanje – posjetite nas u Maria storeu u Dubrovniku ili Zagrebu i uz Lindu Farrow odaberite novu uzbudljivu destinaciju koju tek treba otkriti!

Maria Dubrovnik, Sv. Dominka bb, 020/321-330
Maria Zagreb, Masarykova 8, 01/4811-011
www.mariastore.hr

Pročitajte i...

Bottega Veneta u Maria Storeu

Must have modeli od sad i u hrvatskim trgovinama

U Hrvatsku stigao dizajnerski brend koji obožavaju trendseterice diljem svijeta

Proljeće u dizajnerskom multibrend concept storeu Maria donosi još jedan luksuzni dragulj u njihovoj ponudi najprestižnijih svjetskih brendova – španjolski Loewe!

Concept store Maria proslavio šesti rođendan

Tradicionalni božićni domjenak poznatog butika proslavljen je u blagdanskom ambijentu s potpisom Saše Šekoranje

Fantastični dizajn kuće Gucci u Maria storeu

Superpopularna kolekcija Alessandra Michelea za Gucci sada je i službeno postala dijelom naše svakodnevice

Paulina Jazvić i Maria store udružili snage

Zagrebački concept store u Masarykovoj ulici priključio se kao partner-lokacija Tjednu dizajna Zagreb (#tdzg), najvećem regionalnom događanju posvećenom dizajnu

▲ Povratak na vrh