Michael Kors predstavio modni dodatak koji nitko nije očekivao!

20.03.2019.

O kojem se komadu odjeće radi?

Posljednjih nekoliko desetljeća mnogi poklonici brenda vjerno prate rad Michaela Korsa. Brend koji nas je uvijek očara svojim trendovskim umjetničkim djelima, a i na tržištu ima već klasične komade koji su poprilično popularni među mnogim generacijama, a i među svjetskim zvijezdama i članovima kraljevske obitelji.

 

 

Najnoviji modni dodatak svakako nas je iznenadio, no moramo se složiti kako u duhu inkluzivnosti koja je trenutno jedna od gorućih tema, moramo se složiti da ova modna odluka ima i smisla, a vjerojatno će naći i kupce.

 

 

Kao što je svijet postao sve više i više inkluzivan, konačno se modni svijet prestao snabdjevati nad jednom od milijunskih modnih industrija odjeće dizajnirane za muslimanske žene.

 

 

Još u 2016., ako se sjećate, Dolce i Gabbana su izdali svoju prvu liniju hidžaba i abaya, a od tada su mnoge modne marke i globalni brendovi slijedili njihov korak. Pomicanje modnih granica pomaže u integraciji različitih kultura u našu svakodnevnicu, ai potiče na međusobno razumijevanje običaja.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Michael Kors/Dolce & Gabbana/

Preporučujemo

Pročitajte i...

ELLE Countdown: 10 trenutaka na modnoj pisti koji su obilježili ovo desetljeće

Ako ste propustili ove ključne momente, vjerojatno ste prespavali dekadu!

6 torbica koje dokazuju da je logomanija ponovno u modi

Ako niste sačuvali Michael Kors torbicu iz srednje...

Michael Kors najnovija tehnologija na vašem zapešću

Najnovija tehnologija i vrhunska elegancija u modnom dodatku

▲ Povratak na vrh