Modni dvojac KLISAB poziva nas da volimo same sebe

17.04.2019.

Pozitivna poruka nove kolekcije

Be kind to yourself, tako su Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić iz studija KLISAB saželi poruku kojom prate kolekciju za proljeće/ljeto 2019. godine. “Žene redovito svoju ljubav poklanjaju drugima. Za ovu kolekciju napravili smo vizuale s kojima ćemo ih podsjetiti da imaju pravo i sebe razveseliti. Voljeti sebe nije sebično. Naprotiv!” pojasnili su dizajneri ključnu ideju njihove nove kampanje.

 

 

Spektar gesta od zaštite do zabave na ovim vizualima ujedinjen je sugestijom ideje ljubavi prema samoj sebi. Nasmijano lice modela i vesela kampanja prikazuju blizak odnos dizajnera sa ženama za koje kreiraju, koji se ne temelji samo lijepom dizajnu, već i na tome kako će to što nosimo utjecati na naše raspoloženje i samopouzdanje.

 

 

Mirne i neutralne nijanse dominiraju kolekcijom i tako naglašavaju prepoznatljivu KLISAB opuštenost. Baloneri, hlače, košulje, suknje i haljine pročišćenih su linija i namijenjeni za nošenje day to night.

 

 

Silueta kolekcije naglasila je ženski struk, a ovdje je postignuta primjenom različitih tehnika, krojnim ušicima i zatezanjem gumenim trakama. Konstrukcijsko istraživanje razvedeno je i do igre nabiranja tkanine na odabranim modelima, kreirajući volumen prepoznatljiv za KLISAB estetiku.

 

 

Ovo je prva suradnja dizajnera s renomiranom fotografkinjom Marijom Milin, styling je rad Ane Nikačević koja je lookove zaokružila klasičnim odabirom bijelih i bež salonki koje savršeno pristaju uz zemljane tonove i neutralne nijanse.

 

 

Petra Sever potpisuje make up, Katica Topčić oblikovanje kose. Model je Tea Kramer (Talia Model), a kreativno vodstvo i produkcija rad je Nikole Bebana.

 

Fotografije: Mare Milin

Preporučujemo

Pročitajte i...

Klisab rješava modne dvojbe

U nekim su prilikama najbolji izbor oba izbora

KLISAB iznova oduševio svojom šarmantnom klasikom s pomakom

Kolekcija modnog dvojca na Bipa FASHION.HR-u

Brend Klisab nam je otkrio ljetne trendove koje ne smijemo propustiti!

Što svaka žena mora imati u ljetnoj garderobi?

▲ Povratak na vrh