Najavljen je novi Givenchy

14.07.2017.

Očito smo se prevarili očekujući ženstveniji i nježniji Givenchy

U jeku raznoraznih dizajnerskih smjena, premijera i iznenađenja, modna je publika pomalo i zaboravila na Givenchy i Clare Waight Keller koja je prije nekoliko mjeseci na poziciji kreativnog direktora naslijedila Ricarda Tiscija.

Ipak, francuska je modna kuća opet u prvom planu nakon objave vizuala nove reklamne kampanje pod kreativnim vodstvom Waight Keller. Kampanju je snimio Steven Meisel, a crno bijele fotografije s Eliasom Bouremahom i Saffron Vadher u glavnim ulogama, ne otkrivaju previše o estetskom smjeru ili zaokretu koji su mnogi predviđali.

Iako je atmosfera kampanje misteriozna i senzualna, za nešto konkretnije ćemo ipak morati pričekati listopad, kad će Waight Keller pariškoj publici predstaviti svoju premijernu kolekciju za Givenchy. „Givenchy je za mene svijet jakih, stoičkih i misterioznih žena i muškaraca,“ navela je dizajnerica u priopćenju uz kampanju. „Oboje imaju moć i međusobno su jednaki.“

Što sve to znači? Za početak, očito smo se prevarili očekujući ženstveniji i nježniji Givenchy po dolasku nove kreativne direktorice. Sudeći prema najavama i prvim vizualima, nova Givenchy žena bi mogla biti stroga i moćna, a ne romantična, kako su mnogi olako predvidjeli. U svakom slučaju, jedva čekamo premijeru!

Maja Karnik
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Givenchy ima zanosnu novu kolekciju

Clare Waight Keller je predstavila svoju drugu kolekciju za Givenchy

Završio je još jedan Tjedan mode u Parizu, a što smo tamo vidjeli?

Tjedan mode u Parizu koji je iza nas donio je sjajne kolekcije pariških veterana, ali i nekoliko odličnih modnih debija

Ombré ruževi za jednostavno konturiranje usana

Istovremeno impresivan i jednostavan, ombré look zasigurno će zavladati beauty scenom ove jeseni

Pet najvažnijih rujanskih modnih premijera

Ispred nas je uzbudljiv rujan tijekom kojeg ćemo vidjeti brojne talentirane dizajnere u nekim novim ulogama

Kim Kardashian

Još jedno dramatično izdanje Kim Kardashian

Poluprozirne svečane haljine njezin su zaštitni znak

Givenchy pronašao novu kreativnu direktoricu

Iako se činilo kako bi se Tiscijev nasljednik mogao dugo tražiti, stvar je već riješena - nova kreativna direktorica poznate modne kuće je Clare Waight Keller, koja je na nedavno održanom Pariškom tjednu mode predstavila svoju zadnju kolekciju za Chloé

▲ Povratak na vrh