Koja su domaća modna imena sudjelovala na Split Fashion Destinationu?

14.06.2019.

Dugogodišnja modna priča koja je oduševila sve prisutne

Čarobna atmosfera poznatog splitskog vrta i ove je godine privukla brojne zaljubljenike u modu čije su oči bile uprte u prekrasne kreacije. Prepuna Galerija Meštrović u Splitujučer je bila središte mode, a razlog tome je MONTURA 2019 – SPLIT FASHION DESTINATION.

Na ovogodišnjoj Monturisvoje su radove predstavili talentirani dizajneri i modni brendovi poput uvijek besprijekorne Lokomotive by Lana Puljić, koja jei ovoga puta oduševila sve prisutnea kolekcija koja se pridružuje velikom pljesku, zasigurno je ona brenda Delight by Ivan Friščić. Oba brenda će ove subote sudjelovati na ELLE Boutique događanju, gdje će se njihove predivne modne kreacije moći kupiti po sniženoj cijeni uz ugodno druženje i zabavu.

 

Lokomotiva by Lana Puljic

Delight by Ivan Friscic

 

A još jedan brend koji će također predstaviti svoju kolekciju na ELLE Boutique, uljepšao je modnu reviju u Splitu. To su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, koje već punih 16 godina sa žarom oblikuju svoju bajkovitu modnu viziju pod imenom Boudoir, a na Monturi su u svom prepoznatljivom stilu predstavile prekrasne romantične haljine.

 

Boudoir

 

Piše: N.B.
Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh