Neobično lijepa kampanja snimljena na Siciliji

07.01.2020.

Divni vizuali s potpisom Jil Sander

Modna kuća Jil Sander izbacila je svoju novu reklamnu kampanju namijenjenu kolekciji proljeće/ljeto 2020. Vizuali kampanje snimljeni su na predivnoj Siciliji, a kolekciju za predstojeću toplu sezonu dizajnirali su supružnici Lucie i Luke Meier.

Estetika nove Jil Sander kolekcije (kao i fotografija kampanje) odiše minimalizmom, čistoćom i jednostavnošću, ali i nekim nostalgičnim prizvukom nekih davnih vremena, upotpunjena divnim pješčanim plažama, napuštenim mjestima, ali i čudesnom arhitekturom. Kampanja predstavlja mušku i žensku kolekciju, a fotografije, koje bismo najradije stavili na zid svoje dnevne sobe, potpisuje Olivier Kervern. U fokusu nove Jil Sander kolekcije nalaze se elegantne torbice, bijele gležnjače s neobično oblikovanim potpeticama (koje su hit već nekoliko sezona), oversized košulje koje lepršaju na vjetru, statement naušnice i divno krojena muška odijela. Što se nas tiče, mi bismo najradije svaki od ovih divnih ljetnih komada odmah preselili u svoje ormare ili pak maštali o ljetu gledajući fotografije.

Piše: T.L.

Fotografije: Jil Sander

Pročitajte i...

Kad bi barem ovako odjeveni muškarci šetali Zagrebom

Odmorite oči na stylish frajerima sa streetstylea Pitti Uomo-a

Kako izgleda nova Jil Sander?

Na nedavno završenom Tjednu mode u Milanu vidjeli smo i prvu kolekciju novih kreativnih direktora kuće Jil Sander, Lucie i Lukea Meiera

▲ Povratak na vrh