Nezapamćeni uspjeh hrvatskih manekenki u Parizu i Milanu!

12.03.2019.

Naši modeli na svjetskim modnim pistama

Hrvatske manekenke već dugo žare i pale na modnim pistama, tako da nas nije začudio uspjeh koji su postigle tijekom ovogodišnjih Tjedana mode u Parizu i Milanu.

Naime, Chanel, Armani, Jil Sander, Vivienne Westwood, Issey Miyake samo su neke od poznatih svjetskih modnih kuća na čijim su revijama na nedavno završenim tjednima mode u Milanu i Parizu zabljesnule i naše djevojke, koje predstavlja Relatum Model Management iz Zagreba.

 

Nikolina Matičević imala je priliku nositi zadnje dizajniranu kolekciju nedavno preminulog i legendarnog Karla Lagerfelda za modnu kuću Chanel.

 

 

Hana Grizelj družila se sa Giorgiom Armaniem koji još uvijek osobno bira modele za svoje kolekcije na tjednima mode u Milanu, te je imala čast otvoriti reviju Issey Miyake u Parizu.

 

 

Natali Vučetić je zatvorila reviju Christian Wijnants u Parizu i nosila uvijek zanimljivu i autentičnu Vivienne Westwood u Londonu.

 

 

Užurban tempo i svjetske metropole, očito djevojkama ne predstavljaju veliki problem. Otvarale su zatvarale revije legendarnih modnih brendova te nosile neke od kreacija o kojima samo možemo sanjati da se nađu i u našim ormarima. Veselimo se njihovom daljnjem uspjehu!

Piše: N.B.
Fotografije: Relatum Model Management

Preporučujemo

Pročitajte i...

Zašto nijedna velika zvijezda nije nosila Dolce&Gabbanu na crvenom tepihu Oscara?

Megalomanska revija u Milanu i bojkot na najprestižnijim nagradama

Kako izgleda "Psycho Killer" modne kuće Gucci?

Show koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

Lagerfeldova zadnja Fendi kolekcija prošetala milanskom pistom

Fendi se oprostio od dizajnera s kojim je stvarao modu više od pola stoljeća

▲ Povratak na vrh