Nova kolekcija sportske mode koja će vas oduševiti

24.05.2016.

Jeste li znali da je Olivier Rousteing veliki nogometni fan?

Mladi je dizajner Olivier Rousteing kao dječak čak igrao nogomet u svom rodnom Bordeauxu, a njegova ljubav prema ovom sportu rezultirala je zanimljivom dizajnerskom suradnjom koja će vas sigurno oduševiti.

Nakon što nas je prošle godine zaludio kolekcijom za H&M, ovoga se puta Rousteing odlučio za suradnju s Nike-om za koji je osmislio glamuroznu kolekciju namijenjenu nogometašima, ali i svim drugim sportašima i sportašicama.

 

Nike x Rousteing

 

Kolekcija sadrži muške i ženske modele koji izvrsno spajaju Rousteingovu sklonost luksuzu, funkcionalnost i sportske linije. Kolekcijom prevladava crna u odličnoj kombinaciji sa zlatnim detaljima, a kao posebnog savjetnika Rousteing je za ovaj posao angažirao slavnog Christiana Ronalda.

„Inspirirao sam se pobjednicima,“ prokomentirao je za medije. „Razmišljao sam o šampionima i što znači biti pobjednik. Volim pobjednike i želio sam u svakodnevicu sportaša unijeti malo glamura.“ A u tome je bez sumnje i uspio te će i ova dizajnerska suradnja zasigurno ponoviti uspjeh one koju je za Nike dizajnirao Rousteingov kolega Ricardo Tisci.

Pripremila: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia/press

Pročitajte i...

Milenijalci preuzimaju kormilo modne industrije

Smjena generacija u modnom svijetu

Jameela Jamil pokazala nam je kako nositi print!

Od seksi zavodnice do ekscentrične elegancije

Povijest francuske mode kroz predivne ilustracije Megan Hess

U novoj knjizi „Elegance: The Beauty of French Fashion“

▲ Povratak na vrh