Novi modni brend koji će uskoro okupirati Instagram

07.10.2019.

Brend koji njeguje klasiku

Svako malo na virtualnom nebu naših društvenih mreža rađaju se neki novi modni brendovi no rijetko koji ustvari uspije privući pažnju modnih magazina i zaslužiti povjerenje publike.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PALONES (@palonesofficial) on Oct 2, 2019 at 11:35pm PDT


Jedan od modnih brendova koji su se uspjeli izboriti za “svoj dio kolača” svakako je londonski brend Palones. Tajna njegova uspjeha nalazi se u činjenici da se u mnogočemu razlikuje od velike većine drugih modnih etiketa na tržištu. Palones, naime, svojim klijentima nudi luksuzne komade odjeće klasične estetike u limitiranim edicijama (koje ponekad ne premašuju niti 100 komada).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PALONES (@palonesofficial) on Sep 18, 2019 at 12:33am PDT


Modeli britanskog brenda kreirani su tako da pristaju uz bilo koji drugi komad iz dosadašnje Palones ponude, na slijede trendove niti sezone te teže tome da budu bezvremenski.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PALONES (@palonesofficial) on Sep 10, 2019 at 4:01am PDT


Također, ono što odlikuje Palones odjeću je i da se može lako stilizirati, nositi u različitim prigodama, dugi niz sezona, a da vaš styling ne pregazi vrijeme i trendovi koji se suludo brzo mijenjaju. Ne čudi, stoga, što su modno osviještene žene diljem svijeta, zasićene gomilanjem i fast fashionom, poklonile pažnju ovom novom londonskom brendu. No, osim filozofije, ono što odlikuje Palones je i divna estetika koja odiše klasikom, fini kvalitetni materijali i prilagodljivost različitim stilskim izričajima. Zato vjerujemo (i pomalo se nadamo) da ćemo odjeću ovog brenda viđati sve češće.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh