Otkrijte bajkovitu ljetnu kolekciju brenda eNVy room

06.06.2018.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih brendova eNVy room predstavio je novu kampanju za kolekciju proljeće i ljeto

Dizajneri su ovaj put odlučili snimiti kampanju u nešto drugačijem okruženju – u staklenicima s mnoštvo različitih biljaka koje su poslužile kao idealna kulisa romantičnim haljinama koje su već nakon prvog prikazivanja na samostalnoj reviji izazvale brojne pozitivne komentare. Zanosna crvena haljina izrađena od lepršavih trakica ili pak transparentna haljina izrađena od romantičnih čipkastih volana, koja se nosi uz pripadajuće hlače samo su dio ove kolekcije. U kolekciji se može pronaći široka lepeza odjevnih komada, od elegantnih kombinezona i odijela, cocktail haljina zvonolikog kroja pa sve do raskošnih i elegantnih večernjih haljina idealnih za svečane prigode, crveni tepih i duge ljetne noći.

“Svaku kampanju koju snimamo za pret-a-porter liniju volimo predstaviti u vidu svojevrsnog editorijala zato što nam takav pristup daje puno bolju mogućnost pričanja priče. Volimo svoju kolekciju staviti u neki novi i drugačiji kontekst koji nije nužno komercijalnog duha. Haljine su predstavljene prije nekoliko mjeseci i svima su već dobro poznate, a s ovom kampanjom smo samo dali taj završni dojam i stavili ih u jedan sasvim drugačiji okvir. Gumene čizme, radničke rukavice, vrtlarska oprema, vrućina staklenika i hortikultura u suprotnosti su s nježnim i romantičnim haljinama, te stvaraju pomalo bajkovitu atmosferu gdje su vremenske granice zamagljene kako bi gledatelj u svojoj mašti postavio okvire ove modne priče onako kako ju on osjeća i vidi,” otkrili su dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević koji će odabrane komade iz svojih kolekcija predstaviti u lapidariju Arheološkog muzeja u subotu 9. lipnja, na ELLE Boutiqueu by Smartwater.

Modnu kampanju eNVy rooma Marko Grubišić je snimio u staklenicima Zrinjevca. Za model je odabrana već tradicionalno Leonarda Zeba. Kosu potpisuje Draška Topić, a šminku Sanja Agić. Video potpisuje Jure Perišić.

Tekst i foto: PR

Preporučujemo

Pročitajte i...

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

Dobro jutro! Jeste li spremne za ELLE Boutique?

Subota je dan za shopping na ultimativnoj dizajnerskoj destinaciji

Busy Women: Tara fashion oblači užurbanu ženu

''Ljepota je u zaigranosti i kombiniranju''

Povratak u djetinjstvo s Little Wonder Jewelry!

Kada nas male stvari podsjećaju na veliki dio života

▲ Povratak na vrh